Otros_Aires

Bend Otros Aires u okviru Tango festivala u Beogradu

Elektro tango atrakcija, bend Otros Aires, koji čine argentinski muzičari koji žive i stvaraju u Barseloni, nastupiće 10. i 11. aprila u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, u okviru Međunarodnog tango festivala „Belgrade Tango Encuentro“.

Nastup Otros Airesa 10. aprila rezervisan je za domaće i strane plesače, učesnike Tango festivala, a koncert 11. aprila je otvoren za javnost.

Povezana vest:  Kompilacija Stivija Vondera od vikenda u prodaji

Međuanrodni festival „Belgrade Tango Encuentro“ biće održan u SKC-u od 6. do 11. aprila, a na festivalu će se predstaviti neki odm vrhunskih tango plesača u svetu, kao i Budimpeštanski orkestar „Tipica“, saopštili su organizatori.

Bend „Otros Aires“ čine argentinski muzičari koji žive i stvaraju u Barseloni, a njihova muzika koja je dinamična ali ponekad i sentimentalna već je uveliko osvojila Evropu i Južnu Ameriku i garantuje adrenalinsku žurku u Beogradu.

Povezana vest:  Ekskluzivna premijera novog spota sastava Dubioza kolektiva

Otros Aires je bend koji je u tango svetu jednako poznat kao i Gotan Project, a ubrzano osvaja ljubitelje dobre muzike širom sveta. Bend nema menadžire niti bilo kakvu promotivnu strategiju, a zanimljivi ritmovi, neponovljiv zvuk električnog bandoneona, hipnotički glas Miguela Di Denove zaokruženi stripovskim video projekcijama izgleda da su sasvim dovoljni.

Karte za koncert Otros Airesa se mogu kupiti na biletarnicama Studentskog Kulturnog Centra i Bilet servisa po ceni od 1.000 dinara.

Povezana vest:  VASIL HADŽIMANOV I BOJAN ZULFIKARPAŠIĆ PONOVO NA SCENI KOLARCA!