nova

Nova otvara svirke na Stejdžu Long Night festivala

Novosadska alternativna grupa Nova u subotu 26. marta na prvom Long Night festivalu počeće (20:00) svirke na „Stejdžu“ u Klubu Doma omladine Beograda, gde potom nastupaju i skopski Superhiksi, legendarni staropazovački povratnici 16x8x23x i dabsteri iz Banja Luke Sopot.

Sa spotom za pesmu „Jedini“ u koja je u pripremi, potencijalnim velikim hitom „Ledeno“ u rezervi, a između toga spremna da se suoči sa svojim demonima u mračnoj pesmi „Mefisto“, Nova pojačana za jednu Ludu Krawu, dolazi na Long Night festival da regrutuje nove pristalice među Beograđanima.

Povezana vest:  Frenkie, Kontra i Indigo predstavili spot za singl „Sad Bi Htjela“

-Zadovoljan sam što imamo priliku da kao novosadski bend predstavimo nasu priču beogradskoj publici, pred kojom smo do sada nastupali u „Akademiji“. Od nas se može očekivati dobar scenski nastup i kvalitetne autorske pesme – kaže gitarista i pevač Slobodan Vuletić.

Nova je novosadski bend osnovan 2009. godine, kojeg trenutno pored glavnog autora Vuletića čine basista Janoš Botka, bubnjar Predrag Novković i novopridošli gitarista David Stojanović.

Povezana vest:  Rišar Bona i pijanista Alfredo Rodriges sa bendom stižu na Kalemegdan