Faithless

Grupa ‘Fejtles’ večeras u Beogradskoj areni

Popularni britanski dens sastav „Fejtles“ (Faithless) održaće večeras koncert u „Beogradskoj areni“, a kao predgrupa nastupiće beogradski elektro sastava „Inje“.

Posle odličnog prijema srpske publike na ekskluzivnom koncertu, ograničenog kapaciteta, u aprilu prošle godine, Maksi Džez (Maxi Jaž) i Sister Blis (Sister Bliss) tražili su da se u Beograd vrate sa velikim koncertom u „Areni“ i tako publici prirede doživljaj ravan najvećim festivalskim pozornicama.

Povezana vest:  DUPLA MTV PREMIJERA: MVP – NEKA KOŠTA KOL'KO KOŠTA & LAKA - GASOVI

Poznati po spektakularnim nastupima, članovi „Fejtlesa“ na aktuelnoj turneji koriste čak osam različitih vrsta rasvete sa više od 180 rasvetnih uređaja, koji stvaraju snažan svetlosni doživljaj.

Video zid širok 14 metara uz velike dimne mašine u pojedinim delovima koncerta kreira slike sa trodimenzionalnim efektom objekata, kao što su veliki hram ili gigantski zvučnici.

Povezana vest:  Premijera spota za Džeksonovu pesmu This Is It

Dinamični video radovi ne odaju utisak postojanja LED ekrana, koliko stvaraju utisak da cela scena konstantno menja oblike.

„Fejtlesi“ su na zvaničnom sajtu nedavno najavili da će se nakon turneje povući sa scene, pa je ovo poslednja prilika za sve fanove u Srbiji da ih vide i čuju uživo.