sergej_zg

Sergej Ćetković konačno na koncertu u Zagrebu!

Poznati regionalni kantautor Sergej Ćetković, koncertom u Shamballi promovisaće svoj novi studijski  album „2 minuta“.Sergejevih „2 minuta“ donosi  deset novih pesama u pop aranžmanu, ljubavne tematike i prepoznatljivog mediteranskog zvuka.

Osim pesama sa novog albuma Sergej će po prvi put uživo u Zagrebu otpevati i stare hitove :Pogledi u tami, Prokleta bila,Kad ti zatreba,Znaj da moja si.

Povezana vest:  Novi hit donose Fletcher i Trevor Daniel!

U Shamballi, 25.marta organizator agencija Nobilo i Cetinski nastupa će počastiti prisutne sa dva sata čiste emocije, odličnog vokalnog izveđenja, ljubavnih pesama i pozitivnih emocija.Sergej Ćetković konačno sa svojim fanovima u Zagrebu.

-Posle izlaska albuma na hrvatsko tržište konačno ću održati i koncert u Zagrebu. Koncert me najviše i raduje i jedva čekam susret sa publikom up petak, 25.marta u popularnom klubu Shamballa – rekao je Sergej povodom najavljene koncertne promocije albuma “ 2 minuta“ u Hrvatskoj.

Povezana vest:  Trkulja sutra svira za bebe u SKC-u

Poznati crnogorski kantautor Sergej Ćetković nakon objavljenih 5 studijskih albuma, uspeha i titula najboljeg pop pevača u rodnoj Crnoj Gori, širenja popularnosti na susednu Srbiju gde je dobio i Oskar popularnosti za pevača godine 2010., stiže u Hrvatsku. Romantični Sergej koji svojim pop pesmama osvaja region kaže kako prima puno pisama obožavatelja iz Hrvatske i da se zbog toga i odlučio na koncert  i svirku uživo u Shamballi.

Povezana vest:  Lana Del Rey singlom "Ride" najavljuje reizadnje albuma

Sergej Ćetković konačno sa svojim fanovima u Zagrebu, 25.marta u klubu Shamballa s početkom u 23 sata.