magnifico

Magnifico pre Beograda razvalio Jutjub!!!

Na svoj prvi veliki nastup u karijeri u Beogradu, 26. marta na Long Night festivalu, Magnifico (Manjifiko) dolazi u trenutku kada je njegovu pesmu „Samo malo“ iz hit-filma „Montevideo, Bog te video“ na Jutjubu već pregledalo/preslušalo više od 600.000 posetilaca!

Kada smo početkom marta najavili svirku Magnifica na „Bini“ Long Night-a u sali „Amerikana“ Doma omladine (23:00-00:20), pesma „Samo malo“ u nekoliko postavki na Jutjubu je brojala „mršavih“ oko 300.000 pregleda. Dvadesetak dana kasnije broj je udvostručen i raste!!

Povezana vest:  Kanski laureat radio spot Multietničkoj atrakciji

„‘Samo malo’ je odavno u mom redovnom repertoaru. Znam da su ljudi u Srbiji lepo prihvatili ‘Montevideo’, što mi je naročito drago, i ‘Samo malo’ ću zapakovati u nastup. Biće to specijalno veče za mene, bend, a nadam se i beogradsku publiku“, poučuje Magnifico.

Zaljubljenik u srpski/balkanski melos iz Ljubljane, Robert Pešut, poznatiji pod estradnim imenom Magnifico, čuven i po ostalim hitovima „Silvija“, „Hir aj kam“ ili „Pismu kumu (Rambo Rambo)“, pred nastup na Long Nightu govori o saradnji sa režiserom Draganom Bjelogrlićem na „Montevideu“, hodočašću u Guču, glumi i Dejvidu Bouviju, i još nekim stvarima…

Povezana vest:  DJ kolektiv VATRA & Just Blaze (USA) u petak u Domu omladine Beograda