Robbie Williams ponovo deo benda Take That

robbie-williamsRobbie se družio s bivšim članovima boy benda i britanski mediji su iz toga zaključili da bi uskoro mogli da se okupe u punom sastavu. 
Robbie je Take That napustio još 1995. godine, a tek je u zadnjih nekoliko godina počeo da razgovara s bivšim kolegama, a nedavno je proveo čak pet sati s preostalim članovima novookupljenog, ali krnjeg sastava Take That, pevajući s njima u studiju u Los Angelesu.
Štaviše, nakon pet sati snimanja i druženja viđeni su kako se grle na rastanku pa nije čudo što je neimenovani izvor britanskom tabloidu The Sun izjavio: -Stvari izgledaju dobro. Ovo su sjajne vesti za fanove, vreme provedeno u Los Angelesu koriste kako bi ponovo radili kao bend.
Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen i Jason Orange u SAD-u su snimali svoje stihove za humanitarni singl Simona Cowella, koji je namenjen za pomoći žrtvama zemljotresa na Haitiju, obradu ‘Everybody Hurts’ REM-a na kojoj pevaju Kylie Minogue, Leona Lewis, Mariah Carey, Rod Stewart i mnogi drugi.
‘Take That nisu išli u Los Angeles kako bi službeno pisali i snimali s Robbiejem, ali su se družili zajedno i to je sjajno – bilo je sve što je rekao menadžer Take That. 

Povezana vest:  Ulaznice za Belgrade Music Week od danas po PROMO cenama – 40% POPUSTA