tap_011_arena

TAP 011 oduševio fanove svojim nastupom u Areni!

Publiku je pre pojavljivanja popularnih Tapovaca zagrejao dečji hor, sa solstima Sarom i Lenom – ćerkama Ivane i Goce, koji je izveo njihove najveće hitove, a onda su se na sceni pojavili Goca, Ivana, Milan, Pera i Đole ili jednom rečju TAP 011 i koncert simboličnog imena „Taprililili“ je počeo.

Svi vrlo dobro znate da je TAP 011 grupa koja je obeležila 90-te godine svojom muzikom koja je uvek u sebi imala dozu humora.

Povezana vest:  Bilbord:"Blurred Lines" pesma leta

U luda vremene TAP-ovci nisu bilo kako kažu današnji klinci „in“, ali zato danas svi znaju njihove pesme i shvataju da je svaki stih pesama imao poruku.

Koncert su otvorili, kao što su i najavili onomad kod Ivana Ivanovića, pesmom „Bunda“, a onda su usledili hitovi „Laži me“, „Jeti“, „Ovca“, „Komšinica Mica“… Tapovci su zvučali jednako dobro kao i u vreme kada je veći deo publike koji je sinoć u glas pevao sa njima bio u osnovnoj školi, a neki čak i vrtiću.

Povezana vest:  Šakira: Fudbaleri su poput vojnika, zato podržavam Pikea

tap_011_arena_goca_i_ivana

Vidno uzbuđena Goca nije mogla da sakrije emocije: – Ljudi, mi večeras živimo svoj san!

A njene reči su ispraćene gromoglasnim aplauzom i vriskom oduševljenih fanova.

Koncert su pratili brejkeri i svojim vratolomijama ostavii su 10.000 fanova.

Ono što su svi željno iščekivali, a Tapovci su ostavili za kraj, bila je čuvena pesma „Gaće“, uz koju je usledilo i skidanje pantalona muških članova grupe.

Povezana vest:  Bir fest posetio gradonačelnik Beograda Siniša Mali

Naravno, pored Goce i Ivane, publika je imala prilike da vidi i Anu i Natašu, takođe članice grupe Tap 011 koje su u grupu došle nakon odlaska prvih glasova grupe.

U VIP ložama beogradske Arene uživale su mnogobrojne poznate ličnosti: Li Men, Snežana Dakić Mikić, Danijel Đokić, Čeda Čvorak, Jelena Mrkić, Vlada Vuksanović, Boško Jakovljević, supruga poznatog bivšeg fudbalera Piksija – Snežana Stojković i mnogi drugi.

PHOTO: ataimages.rs