britney-promo-2

EKSKLUZIVNO: BRITNEY SPEARS “TILL THE WORLD ENDS” PREMIJERNO NA MTV KANALU!!!

Ne propustite ekskluzivnu premijeru spota za novi singl „Till The World Ends“ američke pop dive Britney Spears – ove subote, 9. aprila, u 12:00, samo na vašem MTV-ju!

Kako naslovu ove numere i pristaje, radnja spota za „Till The World Ends“ dešava se 21. decembra 2012. godine, u danu za koji su majanski proroci predvideli smak sveta. Iako se svuda oko nje proteže apokaliptični pejzaž, Britney i njena plesna svita kao da ne mare za to, već poslednje minute svog života posvećuju igri i flertu. Režiju spota, koji je krajem marta snimljen na nekoliko lokacija u Los Anđelesu, potpisuje Ray Kay, poznat po svojoj saradnji sa Justinom Bieberom i Lady Gagom. Koreograf Brian Friedman još jednom je igračku sekvencu učinio nezaboravnom, koristeći se do sada neviđenim pokretima posebno osmišljenim za Britney i ostale plesače u spotu. Još jedno poznato ime učestvovalo je u ovom audio-vizuelnom spektaklu, a to je Ke$ha, koja iza numere “Till The World Ends” stoji kao kompozitor.

Povezana vest:  SAJSI MC & BKO PREDSTAVLJU NOVI SPOT ZA PESMU „BOT" PREMIJERNO NA MTV KANALU

Najavu  spota koji ćete ekskluzivno imati priliku da vidite na MTV kanalu ove subote, 9. aprila, u 12:00, možete da pogledate OVDE!