Rijana neće nastupiti na dodeli Gremija

Rihanna_72RGBRijana (Rihanna) kaže da ove godine neće nastupiti na dodeli Gremija (Grammy) bez obzira što je nominovana za dve nagrade 
Posle incidenta s bivšim dečkom Krisom Braunom (Chris Brown) pred sam početak prošlogodišnje ceremonije ove godine nije pozvana da nastupa na današnjoj dodeli Gremija. Rihanna pretpostavlja da je tome razlog prošlogodišnje otkazivanje dolaska pre samog nastupa.
Par je bio na putu prema dodeli kad je Braun fizički napao Rijanu, a oboje su trebali da nastupaju. Njihov sukob postao je glavna atrakcija dodele, a organizatori su na brzinu morali da slože nov nastup, koji su izveli Al Grin (Al Green), Džastin Timbrelejk (Justin Timberlake),Bojs To Men (Boyz II Men) i Kit Urban (Keith Urban).
Ipak, uteha joj je što smatra da je napravila klasik svojim zadnjim albumom ‘Rated R’. Rijana tvrdi da je taj album, koji je usledeo posle albuma ‘Good Girl Gone Bad’ iz 2007, mnogo intimniji i mračniji od njenih ostalih dela.
Mlada pevačica kaže da njena promena stila u muzici i načinu odevanja nije bila svestan čin. Jednostavna je istina, kaže, da se oblači onako kako se oseća, bilo to seksi bilo dečački. 

Povezana vest:  GUARANA FOAM FESTA 2013, Frimejsonsi i Pantelis hedlajneri penušavog festivala