Niggor Kubura Blaza

Predstavljen originalni regionalni projekat “CONVERSE DJ FRIDAYS” , koji je kompanija TRIPLE JUMP priredila u okviru nove muzičke, multimedijalne i kulturne konferencije “SHARE” (FOTO)

Za vikend je predstavljen originalni regionalni projekat  “CONVERSE DJ FRIDAYS” , koji je kompanija TRIPLE JUMP priredila u okviru nove muzičke, multimedijalne i kulturne konferencije “SHARE” ( u organizaciji EXIT Tima).

CONVERSE DJ FRIDAYS je originalni koncept koji  talentovanim i potpuno anonimnim mladim DJ-evima i producentima daje šansu da postanu regionalne CONVERSE DJ zvezde!

Povezana vest:  EXIT 2011, Drugo veče Egzita: Editor, M.I.A. i Andervorld

Učesnici akcije – mladi DJ/producenti –  u pozvani da – u periodu od 10. aprila do 31.decembra ove godine – postave svoju originalni muzički rad na internet sajt www.converse.rs , za koje će svi posetioci glasati (“lajkovanjem”) u narednih nedelju dana. DJ/producent sa najvećim brojem glasova  te nedelje će tog petka puštati muziku u  CONVERSE radnji, i dobiti vredne CONVERSE nagrade!

Povezana vest:  Mari Mari na gradskom trgu organizuje Najveći novogodišnji dečiji koncert

Od četiri nedeljna pobednika svakog meseca, DJ/producent sa najvećim brojem glasova će  puštati muziku u centralnoj CONVERSE radnji u Zagrebu.

CONVERSE će 31. decembra prestaviti kompilaciju pesama svih mesečnih pobednika – a dobitnik najvećeg  broja  glasova medju njima će osvojiti vrednu nagradu –  profesionalnu DJ miksetu!

Profesionalnu podršku ovoj originalnoj akciji  će pružiti proslavljeni DJ/producent Marko Milićević  – GRAMOPHONEDZIE – koji će preslušavati i komentarisati predložene pesme, a najtalentovanije mlade “kolege” odabrati za  njegovu producentsku kuću “DISKO ZOO RECORDS”. Njegove komentare  na Fejsbuku i Tviteru ćete moći da pratite tokom trajanja cele akcije.

Povezana vest:  Lejdi Gaga će glumiti Ejmi Vajnhaus

{vsig}CONVERSE_DJ{/vsig}