tmobile-inmusic-festival

Nova cena ulaznica za T-Mobile INmusic festival od četvrtka, 14. aprila

Ulaznice za T-Mobile INmusic festival (za dva dana) po trenutnoj ceni od 390 kn, odnosno 340 kn s popustom za T-Mobile korisnike i 290 kuna za đake i studente biće u prodaji samo još do četvrtka, 14. aprila. Od 15. aprila cena festivalskih ulaznica iznosiće 440 kn, odnosno 390 kn s popustom za T-Mobile korisnike. Dobra vest za đake i studente je da će od 15. aprila festivalske ulaznice još do 3. juna moći kupiti po ceni od 340 kuna!

Povezana vest:  Majkl Džekson najbolji pevač svih vremena

Uz festivalsku ulaznicu, moguće je kupiti i kampersku ulaznicu po ceni od 150 kn, a kampovanje će biti moguće uz posedovanje festivalske i kamperske ulaznice. Ovogodišnji kamp će na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, prodavnicu i mogućnost čuvanja ličnih stvari, punjenja mobilnih telefona i laptopa. Uz osnovni sadržaj, kamperi će u šest dana boravka moći uživati i u kupanju, sportu, muzici, posetama gradu i zanimljivim lokacijama širom Hrvatske.

Povezana vest:  Koncert "Novih fosila" odložen za 29. novembar

Festivalske i kamperske ulaznice mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj, a svi T-Mobile korisnici mogu, rezervacijom putem SMS poruke, ostvariti popust od 50 kn pri kupnji jedne ulaznice. Za ostvarivanje popusta potrebno je poslati praznu poruku na 2255, a primljenu poruku predočiti pri kupovini ulaznice.