Rihanna_nastup_EMA 2010

Rijana nominovana u 18 kategorija za Bilbordove nagrade

 

Pevačica Rijana dobila je najviše – 18 – nominacija za nagrade koje dodeljuje muzički časopis Bilbord, a reper Eminem će se nadmetati u 16 kategorija za ta muzička priznanja. Lejdi Gaga je nominovana u 12 kategorija a Bruno Mars i Džastin Biber u po 11.

Rijana između ostalog pretenduje na nagrade u kategorijama najbolja pevačica, najbolja ritam i bluz pevačica i najbolja dens pevačica. S pesmom „Love The Way You Lie“ koju je snimila s Eminemom, u trci je za šest nagrada.

Povezana vest:  Sanja Ilić i Balkanika oduševil na probi u Lisabonu

Eminem će se nadmetati između ostalog za nagradu najbolji izvođač i najbolji reper. Tri izdanja Lejdi Gage – „The Fame“, „The Fame Monster“ i „The Remix“ – nominovana su za nagradu za najbolji dens/elektronski album.

Među nagradama na koje pretenduju Bruno Mars i Džastin Biber su one u kategorijama najbolji izvođač i najbolji novi izvođač.

Povezana vest:  Opljačkana kuća Miley Cyrus

Nominacije za Bilbordove nagrade koje će biti dodeljene 22. maja u Las Vegasu, dobili su i Keša, Tajo Kruz, Niki Minaž, Suzan Bojl, Tejlor Svift, „Lejdi Antebelum“, Kejti Peri, Ašer, „Bon Džovi“, „U2“, Rodžer Voters i Majkl Buble.