Darkvudi, KKN i Hadžimanov u Banjaluci 

VHBphotoSrpski alternativni sastavi „Darkvud Dab“, „Kanda Kodža i Nebojša“ i džezer Vasil Hadžimanov odrzzache koncerte tokom februara u Banjaluci u „Demofest“ klubu (DFK), koji je deo regionalnog letnjeg festivala demo bendova „Nektar demofest“. 
„DFK“ je danas saopštio da će ovde 6. februara svirati „KKN“ sa rege izvođačima „Horsmen kojiti“ (Horseman Coyote) iz Beograda i „Martinis selekta“ (Martinees Selecta) iz Kikinde, a 13. februara dolazi pančevački devojački pank sastav „Vibrator u rikverc“. 
U klubu 18. februara nastupa „Vasil Hadžimanov bend“, koji se nadavno oglasio novim albumom „Života mi…“, a njihov frontmen Hadžimanov ponovo će zasvirati u „DFK-u“ 25. februara, ali kao klavijaturista „Darkvud daba“. 
Banjalučki alternativni balkan etno projekat „Sopot“ 26. februara u „DFK“ koncertno će promovisati drugi album „Equilibirum“ objavljen krajem prošle godine za PGP RTS. 

Povezana vest:  Alex B. and the Fergusons i Joe Lovano & Marcin Wasilewski Trio na zatvaranju 25. Pančevačkog džez festivala