Ingrosso

Ingrosso preuzima DJ pult glavne Becks pozornice na ovogodišnjem Umaginationu

Nakon velikog interesa i odaziva publike na vest o gostovanju Tiesta na ovogodišnjem Umaginationu, organizator s ponosom najavljuje još jedno veliko svetsko ime koje će dodatno začiniti vruće umaške noći – Sebastian Ingrosso. Najluđi član Swedish House Mafie preuzeće DJ pult u subotu, 04.juna na glavnoj Becks bini te publici osigurati nezaboravne trenutke.

Povezana vest:  Ana Opačak i Gabi Novak udružile glasove u novoj pesmi

Sebastian Ingrosso jedan je od najtraženijih DJa današnjice i nastupa širom sveta, od Australije, SAD-a i Brazila do brojnih evropskih zemalja. Zahvaljujući činjenici da mu se otac bavio muzičkim izdavaštvom, Ingrosso od svoje 14. godine provodi vreme u studiju producirajući muziku. Od 1999. godine, kada je izdao prvi službeni remix, usledio je niz velikih hitova koji su ga učinili dobrodošlim na plesnim podijima širom sveta. „How Soon is Now“, „Leave The World Behind“, „Umbrella“ i „Feel the Love“ samo su neki od njih. Jednako uspešan kao DJ i kao producent, Ingrosso nastupa i kao deo megapopularnog trojca Swedish House Mafia.

Povezana vest:  Koncert 2Cellos sledeće godine u Beogradu

S obzirom na veliki interes publike, za koji organizator veruje da će se dodatno povećati  nakon vesti o nastupu Ingrossa, produžen je rok za kupovinu ulaznica po promotivnoj EARLY BIRD ceni od 250kn. Ulaznice za ovaj muzički spektakl možete pronaći na stranicama Eventima te na ovlaštenim prodajnim mestima Eventima.