hladnopivo_2011

Hladno pivo u Zagrebačkoj areni

Pank-rok sastav „Hladno pivo“ najavio je da će u okviru turneje povodom nedavno objavljenog CD albuma „Svijet glamura“ održati koncert 7. oktobra u Areni Zagreb.

Hladno pivo“ je počelo regionalnu turneju u utorak uveče koncertom pred par stotina najvernijih fanova u prostorno malom Teatru &TD, u matičnom Zagrebu, gde je pevač benda Mile Kekin poručio na kraju svirke: „Vidimo se, kako stvari stoje, 7. oktobra u Areni Zagreb“.

Povezana vest:  NOVI VIZUELNI IDENTITET MTV KANALA, Od 1. jula 2011. godine MTV predstavlja redizajnirani, potpuno n

Koncert u Zagrebačkoj areni bend je potom potvrdio i na zvaničnoj strani www.hladnopivo.hr. Do sad najveći koncert u karijeri „Hladno pivo“ je održalo u septembru 2008. godine pred oko 20.000 posetilaca na zagrebačkom jezeru Jarun, gde su proslavljali dve decenije karijere.

U Srbiji je „Pivo“ najveće samostalne koncerte imalo najpre u beogradskoj Hali sportova u jesen 2008. pred procenjenih 5.000 ljudi, a godinu dana kasnije su skupili toliko posetilaca i na Novosadskom sajmu.

Povezana vest:  Novogodišnji koncert Beogradske filharmonije na Kolarcu

Bend za sada nije saopštio kada će na regionalnoj turneji povodom „Svijeta glamura“ doći u Srbiju, najavivši samo, uz Arenu Zagreb, da tokom maja nastupaju u Mariboru, Čakovcu, Kamanjima i u Svetom Ivanu Zelini.