si na pod na exitu

MTV PREMIJERA – SVI NA POD! „LJUBAVI“

Ovog ponedeljka, 2. maja u 20:00 pogledajte novi spot za numeru „Ljubavi“ popularnog beogradskog sastava Svi na pod koji i dalje možete besplatno da preuzmete sa MTV.RS sajta!

Manje od mesec dana nakon što je novi singl „Ljubavi“ sastava Svi na pod! postao dostupan za besplatan download na regionalnim MTV sajtovima, MTV kanal će premijerno prikazati i spot za istoimeni singl.

Povezana vest:  BELGRADE BEER FEST 2012, "Van Gog" i "Partibrejkersi" zatvaraju Bir fest

Numera „Ljubavi“ je singl koji najavljuje album prvenac sastava Svi na pod! Iako je debi-album tek skoro finaliziran, po rečima pevačice Bojane Vunturišević, Svi na pod! već sad rade i na novom materijalu: „Ušli smo u studio gde ćemo realizovati neke nove ideje koje se razlikuju od onoga što danas možete čuti od Svi na pod! Jedva čekamo da ih konačno sviramo uživo.“

Povezana vest:  Fado pevačica Kristina Branko u Kolarcu

Za ideju i režiju spota zadužen je bio  Darko Nikolić, direktor fotografije je Dimitrije Joković, a montažom se bavio Stevan Marić. Produkciju potpisuje Tilt Production, dok su Milica Kolarić i „Pull My Daisy“ studio dali konačni pečats vizuelnom identitetu spota svojim inspirišućim stajlingom.