A_Jelic_Od_Slavije_do_Spanije

Aleksa Jelić snimio spot za pesmu „Sin ti no soy / Od Slavije do Španije“

Za popularnog pevača i plesača Aleksu Jelića, ova godina predstavlja period velikog truda i vrtoglavog uspeha. Još od izlaska poslednjeg albuma „Javna tajna“ bilo je jasno da je Aleksa krenuo svom snagom… Odmah je snimio prvi spot sa albuma za pesmu „Flojd“, a ubrzo je usledio i drugi spot za naslovnu pesmu „Javna tajna“.

Aleksa je zatim dobio i prihvatio poziv da učestvuje kao specijalni gost na manifestaciji „Srbija u ritmu Evrope“, u okviru koje će u naredna dva meseca koncertno nastupiti u preko 30 gradova u Srbiji. I sve to kao da nije bilo dosta! Tek započetu turneju je nakratko prekinuo da bi snimio i treći spot sa poslednjeg albuma, ovoga puta za pesmu „Sin ti no soy / Od Slavije do Španije“.

Povezana vest:  Gorica Popović na tajnom zadatku, balerina koja pleše u vazduhu, Kiki Lesendrić, Tijana Dapčević i još iznenađenja večeras u emisiji Studio na RTS!

-Prilikom izlaska poslednjeg albuma „Javna tajna“ bio sam rešen da učinim sve što je u mojoj moći da približim svoju muziku slušaocima, ali ovakvom razvoju situacije se ni u snu nisam mogao nadati – izjavio je oduševljeno Aleksa Jelić, i dodao: „odličan prijem mog CD-a, spotova i koncerata je nešto čemu sam se potajno nadao, ali nisam smeo da izgovorim čak ni najbližima. Predivne stvari su počele same da se dešavaju i da se jedna za drugom ređaju… To mi daje snagu da istrajem i još više sebe opteretim“.

Povezana vest:  Dupla MTV premijera: TBF - "Veseljko" i Puppetz - "Generacija Y" , ponedeljak, 7, oktobar u 20:00!

O novom spotu za pesmu „Sin ti no soy / Od Slavije do Španije“ čiji su prvi kadrovi već snimljeni u Beogradu, a u kome se pojavljuje Jovana Mirosavljević sada balerina solista Splitskog nacionalnog kazališta, Aleksa Jelić kaže: – Poznata je moja ljubav prema Španiji gde sam proveo nekoliko divnih godina života. Ovo je prilika da povežem svoje dve velike ljubavi – Španiju i Srbiju. Nadam se da će moji fanovi uživati.

Povezana vest:  Nikola Đuričko predstavio prvi album benda Džoni Midnajt trio "Po sećanju"

Planirano je da se 1. maja snimanje nastavi u Rimu, 2. i 3. maja u Barseloni, a 4. maja u Lloret de Maru. Spot bi u javnost trebalo da se pojavi u drugoj polovini maja. Takođe, planirano je da se snimi verzija i na srpskom i na španskom jeziku.

Po povratku u Srbiju Aleksu čekaju koncerti, ali i snimanje šou programa za Radio Televiziju Srbije, kao i priprema za prvi veliki solistički koncert predviđen za jesen. Očigledno je da neće biti odmora za popularnog pevača. Ali u Aleksinom slučaju kao da se obistinjuje izreka: – Pazite šta želite – može vam se ostvariti!“