4_1_artwork

4+1 MOJE DRUŠTVO NA EXIT-U!

Šta radite za raspust? Jeste li spremni da budete glasni? A uz to da se nezaboravno provedete sa svojih četvoro najboljih drugara?

Sada je prilika da iskusite najbučniji letnji provod u svom životu! Pet drugara, 200 000 ljudi iz celog sveta, super muzički program, sunčanje na dunavskim plažama, 9 dana druženja u Exit vilidžu i tople novosadske noći… Converse vodi vaše društvo na Exit! Od 9. maja do 15. juna, ili do isteka zaliha u sklopu akcije, svaka ekipa od 4 studenta ili srednjoškolca koji budu zajedno kupovali ulaznice za festival dobiće petu ulaznicu za još jednog člana društva besplatno.  I to nije sve: uz jednu besplatnu ulaznicu u okviru paketa, Converse će organizovati besplatan smeštaj u Exit vilidžu za svih petoro, kao i besplatan prevoz do festivala!

Povezana vest:  Kontrabasista Đorđe Stijepović u prvom solo izdanju!

Pravo na učešće u Converse akciji imaju samo studenti i srednjoškolci, a paket će moći da se kupi u Converse Shop-u u SC Ušće na Novom Beogradu, prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu i TONS-u u Novom Sadu ili online, preko sajta gigstix.com.  Broj paketa je ograničen, organizujte se, požurite i – vidimo se na Exitu!

Ni to nije sve! Svim ekipama koje su ulaznice kupili preko Converse paketa pruža se mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri. Kad odete na Exit, ne zaboravite da uključite svoju kreativnost jer ćete imati priliku da zezanje na festivalu podelite sa svima na Converse web stranici. Društvo koje najbolje prikaže svoj provod na Exitu 2011 Converse će odvesti na još jedan veliki evropski festival! A pošto će na sve te silne festivale drugari morati da idu kul obučeni, Converse je za sve učesnike akcije obezbedio popust od 10% na artikle u svojim prodavnicama, i to do kraja Exit festivala.

Povezana vest:  Mahmood stiže sa novim singlom “Barrio”

Ovog leta buka je u modi, pa i vi budite glasni, najglasniji! Jer baš vas petoro ste, uvereni smo, najbolje društvo u Srbiji!

Više informacija o akciji na www.converse.rs i www.gigstix.com.