hladnopivo_2011

Hladno pivo u decembru u Hali sportova

Zagrebački pank-rok sastav „Hladno pivo“ održaće koncert 2. decembra u beogradskoj Hali sportova, u okviru regionalne turneje povodom nedavno objavljenog CD albuma „Svijet glamura“.

Članovi benda su danas na beogradskoj promociji „Svijeta glamura“ rekli novinarima da će u Srbiji, pored Beograda, „u roku par meseci“ održati i koncert u Novom Sadu, ali pre toga ih očekuje nastup 17. juna na prvom rok festivalu „Arsenal fest“ u Kragujevcu.

Povezana vest:  Zaplešite uz Sašku Janković i Struku i pesmu "Betmen"

„Hladno pivo“ će prvi put u dvodecenijskoj karijeri svirati u Crnoj Gori 23. i 24. juna u Podgorici, kao i 7. oktobra u Zagrebačkoj areni, najvećoj dvorani u Hrvatskoj kapaciteta do 20.000 posetilaca.

Najveće koncerte do sada u Srbiji „Hladno pivo“ je održalo u jesen 2008. u beogradskoj Hali sportova, i godinu dana kasnije na Novosadskom sajmu, oba puta ispunivši dvorane sa po oko četiri hiljade posetilaca.

Povezana vest:  Finale Battle festa 2010 na Akademiji u subotu 25. decembra

Bend poznat u regionu po hitovima kao što su „Trening za umiranje“, „Buba švabe“, „Pjevajte nešto ljubavno“, „Teško je ful biti kul“, „Kaži stari“ i „Sreća“, po rečima gitariste Zorana Subošića ipak ovog puta nije želeo da se okuša u najvećoj dvorani Srbije Beogradskoj areni.

-Oprezni smo. U Zagrebu smo prvi koncert većeg tipa imali tek 2004. godine u maloj dvorani Doma sportova. Polako idemo do velikih dvorana. U Beogradu smo prethodni put rasprodali Halu sportova, a možda se ubuduće, u nekom drugom životu, ipak odlučimo napuniti Beogradsku arenu? – rekao je Subošić.

Povezana vest:  DUPLA MTV PREMIJERA: HLADNO PIVO „MOJOJ MAJICI" I VATRA „JANTAR"

„Hladno pivo“ je polovinom aprila u regionu objavilo CD album „Svijet glamura“ sa 12 novih posama, sa kojeg je najavni spot „Ezoterija“ postigao preko 200.000 pregleda na Jutjubu.