promo_bgd_2011_white

BELA SENZACIJA POČINJE!

Šta nas sve očekuje u subotu uveče!

 

Beograd, beli grad, je spreman da ugosti sve ljubitelje Sensation-a! „Ocean of White“ se uveliko postavlja u Beogradskoj areni koja će u subotu veče  postati najveći i najspektakularniji dens klub na svetu.

Pored gostiju iz Srbije, očekuje se dolazak preko 3500 ljudi iz 42 zemlje sveta u kojima su karte prodate.

Impresivan broj sistema za svetlo i zvuk, tehnička oprema i osoblje čine:

14 šlepera sa opremom, scenom i dekoracijom, 200 pokretnih glava, 400 sijalica od 300 vati, 16 meduza visokih 6 metara ukrašenih svetlima i zvučnim efektima, 108 zvučnih kabina, 100 motora, 20 kompjuterizovanih pokretnih mašina za kontrolu, 1500 članova produkcije (od kreativnog direktora do plesača, kontrolora zvuka i svetla, obezbeđenje, konobari, hostese i ostali), 800 metara podupirača, 4 kilometara kablova, 2 video skrina veličine 6 x 4 metra, 22 fontane, 13 laserskih sistema i preko 100 različitih sistema za pirotehniku!

Na nivou 200 (prvi nivo iznad sedišta) biće izgrađene dodatne plesne platforme pored postojećih VIP Gold Deluxe dekova. Tako će 800 fanova imati najbolji pogled na spektakularni “Sensation, The Ocean of White” koji će im oduzeti dah, kao i na DJ-eve koji će nastupiti: Mr. White, Chuckie, Sander van Doorn, MC Gee, Fedde Le Grand i Sebastian Ingrosso.

Povezana vest:  Tužba protiv Bijonse

Ispred Beogradske arene, 21. maja, već od 14h biće organizovana različita dešavanja za sve koji ranije pristignu u naš grad. Brojni punktovi sa osveženjem, muzikom, performansima, zabavljaće sve prisutne i pripremati ih za celovečernju atmosferu.

KARTE

Beogradski Sensation je skoro rasprodat. U prodaji je još uvek moguće naći određenu količina ulaznica od 7000 dinara koja možete nabaviti u Telenor prodavnicama širom Srbije, prodajnim mestima Card servisa i Eventima kao i preko sajta sensation.com.  Na dan događaja, sve ulaznice će biti povučene iz regularne prodaje i moći će se nabaviti samo u Telenor prodavnicama i na blagajni Beogradske arene.

Za sve koji su preko interneta kupili svoju ulaznicu, važno je da je odštampaju i donesu u Arenu. Svaka e karta ima jedinstveni kod koji omogućava ulaz.

Ulazak na Sensation nije dozvoljen mlađima od 18 godina. Na ulazima će se proverati lične karte i neophodno je da svi ponesu lične legitimacije.

Povezana vest:  Hvaljeni alt-rockeri Wilco nastupiće na INmusic festivalu!

ULAZI

Ulazi se otvaraju od 20h. Sensation počinje tačno u 22h. Pobrinite se da dođete na vreme kako ne biste propustili veličanstveni početak. Sensation se završava u 6h sledećeg jutra.

ORMARI ZA GARDEROBU

Broj ormarića je limitiran za posetioce sa regularnim kartama. Molimo vas, pratite oznake do njih. Garderova za VIP Gold Deluxe i VIP deluxe karte nalazi se unutra u Areni. Nije dozvoljeno unošenje putnih torbi i ranaca u Arenu. Male torbe su dozvoljene ali svi objekti koji mogu naneti štetu moraju biti otklonjeni. Ovo podrazumeva i staklene bočice sa parfemom.

OBLAČENJE

Ukoliko niste obučeni u belo, ulazak vam se neće dozvoliti čak i pored validne karte. Novac neće biti vraćen. Majice mogu imati sitnije printove u drugoj boji a isto tako i nakit i obuća mogu biti u bilo kojoj boji. Farmerke (plavi teksas) nisu dozvoljene.

Kao što znate, pravilo Sensationa je „Be part of the night, dress in white”.

Povezana vest:  "Guitar Art" festival pokreće projekte kreativne muzičke edukacije za decu i odrasle

PREVOZ

Zbog ograničenog broja parking mesta oko Beogradske arene, preporučujemo korišćenje gradskog prevoza.

PHOTO I VIDEO

Dozvoljeno je unošenje mobilnih i amaterskih foto aparata. Profesionalna oprema zahteva posebne Press akreditacije.

PROSTOR ZA PUŠENJE

Pušenje je dozvoljeno samo na specijalno obeleženim mestima.

PLAĆANJE

Ispred i u Areni plaća se tokenima. Jedan token košta 125 dinara i moći će da se nabavi na više pozicija. Za kupovinu tokena primaće se i keš i kreditne kartice.

MAIN LINE-UP
Mr. White
Fedde Le Grand
Chuckie
Sebastian Ingrosso
Sander van Doorn

hosted by MC Gee

VIP DE LUXE CLUB:
20.00 – 21.00 : prerecorded set Maron
21.00 – 22.15 : talentsearch winner 1 – Beat Maniacs (Srbija)
22.15 – 23.30 : talentsearch winner 2  –  DJ Zorba (Srbija)
23.30 – 00.30 : Pepe (Serbia)
00.30 – 01.30 : Pookie (Serbia)
01.30 – 03.30 : Johnny de Mol (Netherlands)& Fady Ferraye (Lebanon): „Hurly Burly“
03.30 – 05.00 : Setrise (Netherlands)
05.00 – 08.00 : Fady Ferraye (Lebanon) & Maron (Netherlands): „Yield“