nisvil_bina_2010 (2)

Pretprodaja ulaznica za Nišville 2011

PROMO CENE DO 30. JUNA

 

U toku je druga faza pretprodaje ulaznica po promotivnim cenama za predstojeće izdanje Nišvila koje će se održati od 11. do 14. avgusta 2011. u niškoj Tvrđavi.

Komplet karata za četiri festivalske večeri iznosi 2.600,00 dinara, a po već ustaljenoj tradiciji učenici i studenti mogu (uz dokaz: indeks ili đačku knjižicu) kupiti komplete ulaznica po ceni od 2.100,00 dinara!

Od utorka, 24. maja biće puštene u prodaju i Pojedinačne Karte po ceni od 800,00 dinara, VIP Kompleti od 3.000,00 dinara, kao i VIP Pojedinačne ulaznice koje koštaju 1.000,00 dinara po večeri.

Povezana vest:  Bajaga piše pesme za Čolu

Sve kategorije karata sa bilo koje destinacije u zemlji i inostranstvu mogu se kupiti preko prodajne mreže Card Service-a i Eventima putem vaučerske prodaje, kupovinom “fizičkih” karata, kao i online prodajom na: www.tickets.rs i www.eventim.rs

Za publiku iz Niša i okolnih mesta karte se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima – City radio (Ćirila i Metodija 24) i Big Star (Cara Dušana 65), na prodajnim mestima Card Service-a u ekspozituri Privredne Banke Beograd u Nišu (ulica Cara Dušana 33a), u knjižari Vulkan u TC Merkator (Vizantijski bulevar 1), u knjižari Delfi/Laguna (Voždova 4) i u knjižari Indigo (Obrenovićeva 39 – pešačka zona, preko puta TPC Kalča).

Povezana vest:  Beograd traži X factor

Takođe, u Nišu se ulaznice mogu kupiti i na prodajnim mestima Turističke Organizacije Niša – TON (Voždova 7 i na samom ulazu u Tvrđavu), u Energy music shop-u (TPC Kalča – prizemlje).

Studentski kompleti za sada se mogu naći isključivo na prodajnim mestima Card Service-a i Eventima. Promotivne cene kompleta i pojedinačnih karata biće aktuelne do 30.juna 2011!

Povezana vest:  Andrea Bocelli 10. maja na sceni u KOMBANK ARENI sa 200 muzičara

Inače, na Nišvillu 2011 nastupiće i Tom Harrell Quintet, Hans Dulfer Band sa specijalnim gostom Candy Dulfer, Sly and Robbie ft. Junior Reid, Mungo Jerry Blues Band, May Nova Band ft. Rick Margitza…