darkvud0

Kraj Jelen top 10 turneje uz povratnike Ajzbern

 

Turneja „Jelen top 10“ biće završena 17. juna u bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda, gde će se među učesnicima koncerta naći i povratnici na scenu hardkor-dab sastav „Ajzbern“ (Eyesburn).

Organizatori turneje, koja je proistekla iz rok emisije „Jelen top 10“ na Radio-televiziji Srbije, najavili su da će u finalu turneje u bašti SKC-a nastupiti i „Kanda Kodža i Nebojša“ (KKN), „Blok aut“ (Block Out), „Hipnotajzd“ (Hypnotized), „Bjesovi“ i „Darkvud dab“ (Darkwood Dub).

Povezana vest:  MTV premijera: GIDRA – „FAKAT MISENEDA“, ponedeljak, 24. januar u 20 sati

Kako se navodi, članovi beogradskog „Ajzberna“ su se okupili posle četiri godine pauze, a nastup na „Jelen top 10“ biće „najava njihovih novih pesama, albuma, kao i koncerta u SKC-u na jesen“.

-Četiri godine je dug period kako nismo nastupali. Svi u bendu uželeli su se žive svirke, jednako kao i svi oni koji su to tražili u svojim porukama na internetu. Pružićemo publici u SKC-u pravo veče za pamćenje – rekao je član benda Aleksandar Petrović-Alek.

Povezana vest:  Arijana Grande kritikovana zbog tetovaže sa slovnom greškom

Turneja „Jelen top 10“ u proteklih deset nedelja obuhvatila je klupske nastupe u Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Sremskoj Mitrovici, Leskovcu, Šapcu, Pančevu, Somboru, Subotici i Banjaluci.

U svim gradovima nastupali su „Darkvudi“ i „KKN“, a smenjivali su se „Obojeni program“, „Hipnotajzd“, „Bjesovi“, „Veliki prezir“, „Multietnička atrakcija“, „Blok aut“ i „Nežni Dalibor“.