bajaga20

Bajaga u Studentskom gradu

 

Bajaga i instruktori, niški džez sastav „Ejot“ (Eyot), trubac Dejan Petrović i didžej Srđan nastupiće 3. juna uveče u Studentskom gradu u Beogradu, na koncertu nazvanom „Zvuci leta u Srbiji“.

Direktorka Turističke organizacije Srbije (TOS) Gordana Plamenac danas je na konferenciji za novinare rekla da je cilj „Zvukova leta u Srbiji“ da se kroz predstavljanje festivala „Egzit“ (Exit), „Bir fest“ (Beer Fest), Guča i „Nišvil“, studenti upoznaju sa dražima turističkih putovanja po Srbiji.

Povezana vest:  I Bieberova mama snima pesmu!

-Nastojimo da naši ljudi pocnu da putuju po Srbiji i zato su festivali dobar mamac. Da zainteresujemo studente odlucili smo da napravimo žur u Studentskom gradu, gde živi nekih 5.000 mladih iz cele zemlje. Možda će posle ovog događaja razmisliti da posete nekog od prijatelja ili cimera – rekla je Plamenac.

Organizatori „Zvukova leta u Srbiji“, TOS i studenti Beogradskog univerziteta, najavili su da u petak od 18.00 prvi nastupa „Egzitov“ didžej Zoran, kao predstavnici „Nišvila“ dolaze „Ejot“ od 20.20, u ime „Bir festa“ svira bend Momcila Bajagića-Bajage od 21.30, a Guču predstavlja trubac Petrović od 23.00 do ponoći.

Povezana vest:  Grin Dej u avgustu na severnoameričkoj turneji

Kako je najavljeno, koncert „Zvuci leta u Srbiji“ deo je danas pokrenute kampanje TOS-a „Srbija. Moja zemlja. Moje putovanje“, ciji je cilj privlacenje inostranih i domaćih turista u Srbiju. Plamenac je rekla da će u Londonu na tri mesta na velikim ekranima nekoliko puta dnevno do avgusta ići TOS-ov spot koji najavljuje održavanje ovog leta „Egzita“ u Novom Sadu, Sabora trubaca u Guci, „Nišvila“ u Nišu i „Bir fest“ u Beogradu.

Povezana vest:  50 Cent u oktorbru ponovo dolazi u Arenu Zagreb