KRISTALI 04 SM

Kristali pripremaju četvrti album

 

Beogradski pop-rok sastav „Kristali“, čiji je poslednji studijski album bio pre deset godina objavljeni CD „Sve što dolazi“, trenutno radi na četvrtom albumu, saopštio je danas promoter „Promedija promoušn“ (Promedia Promotion).

-Posle duže koncertne pauze, ‘Kristali’ napokon nastupaju na splavu ‘Lađa’ 25. juna (u Beogradu). Uporno i vredno rade na četvrtom studijskom albumu. Publika će da čuje par pesama sa novog albuma I stare hitove odabrane od strane fanova – naveo je promotor.

Povezana vest:  Lil' Kim gostuje na dugo očekivanom albumu Dr. Drea

Posle singla „Vreme je“, „Kristali“ pevača Dejana Gvozdena i gitariste Željka Markuša su prošle godine za film „Žena sa slomljenim nosem“ snimili pesmu „Drvoseča“, koja je za zagrebačke „Crvene korale“ pod nazivom „Kad bih bio drvosječa“ (1968) bila hit obrada „If I Were a Carpenter“ pevača Bobija (Bobby) Darina.

Pročuvši se hitovima „Dva metra“ i „Tako si lepa“, Kristali su 1994. godine objavili istoimeni prvenac, a sledili su albumi „Dolina ljubavi“ (1997), „Sve što dolazi“ (2001) i živi „Live @ Studio“ (2004).

Povezana vest:  Osvanuli detalji o pesmi Harryja iz 1D-a

KRISTALI 10 SM