goran_karan_kzn_holidej_inGoran Karan priprema mjuzikl

 

Hrvatski pop pevač Goran Karan održaće u Sava centru svoj tradicionalni osmomartovski koncert u Beogradu, a za jun najavljuje premijeru svog prvog mjuzikla u Splitu. Najavljujući koncert u Sava centru, Karan je danas na konferenciji za novinare u Beogradu otkrio da trenutno snima CD „Naša bila štorija“, koji planira da u formi mjuzikla u dva čina premijerno izvede 28. juna u Splitu.

Povezana vest:  Madona otvorila teretanu u Meksiku

-‘Naša bila štorija’ je mjuzikl koji sam napisao sa Nenadom Ninčevićem. To je zapravo ‘saundtrek’ mog djetinjstva iz 1970. i neke godine. Biće tu i Severina, Tedi Spalato…Nadam se da ću doći sa tim i u Beograd – rekao je Karan.

Pevač poznat po pesmama „Vagabundo“, „Ostani“ i „Lipa si lipa“, najavio je da će 8. marta u Beogradu pevati uz goste, trogirsku klapu „Tragos“ i starog saradnika gitaristu Kaitner Z Doka.

Povezana vest:  „D FESTIVAL“ na Dojranskom jezeru okupio najveće regionalne i svetske muzičke zvezde

-Vodimo klapu ‘Tragos’, devet zdravih muškarca koji će ispuniti sve vaše potrebe za klapskom pesmom. Otpevaćemo nekoliko dalmatinskih pesma. Tu je Kaitner sa kojim sam svirao u grupi Big blu, a koji sad svira sa Ianom Pejsom i Don Ejrijem iz ‘Dip parpla’ – rekao je pevač.

Karan je najavio da će u Sava centru 20 do 30 odsto repertoara činiti pesme koje nije izveo na proslom koncertu jesenas u Beogradu.

Povezana vest:  Lil Vejn planira penziju