Justin_timberlake_!

Džastin Timberlejk se opušta igrajući golf

 

Džastin Timberlejk je otkrio da se „zarazio“ golfom kad je zapazio da mu taj sport pomaže da se opusti tokom zamornih turneja. Američki pevač i glumac ispričao je Njujork tajmsu da ga je očuh naučio da igra golf i da mu je taj sport omogućio da smanji monotoniju koje sa sobom donose turneje.

Povezana vest:  KLUB "DOT" SE PRIDRUŽUJE AKCIJI ZA MANYU

-Pre osam godina bio sam na turneji i skoro dobio klaustrofobiju zato što sam stalno bio u zatvorenom prostoru. Svaki dan mi je bio isti. A onda je jednog dana moj menadžer rekao: Mi idemo da igramo golf, hoćeš sa nama?.

-I možda zvuči šašavo, ali samo sam razmišljao o tome kako da ubacim malu loptu u malu rupu. To je bilo najbolje mentalno opuštanje od nastupa na sceni. Misli su mi odlutale na sasvim drugu stranu. Od tada nisam prestao da udaram tu lopticu – objasnio je Timberlejk.

Povezana vest:  Željko Vasić dobio nagradu "POP PEVAČ GODINE"

Timberlejk (30), koji je igrao u „Društvenoj mreži“, još je kazao da od kad sve više igra na filmu, ima manje vremena za golf.

-Ja nemam kao Džek Nikolson ili Semjuel El Džekson onaj tip ugovora u kojem piše da mogu da igram golf tokom snimanja – dodao je.

-Još nemam takav ugovor, ali neću dopustiti da zapustim golf.

Povezana vest:  Koncert Show of Peace u aprilu u Pekingu