AD-Zagreb1

Odličnim nastupom u Zagrebu Arrested Development započeli regionalnu turneju, koju završavaju 11. juna u Domu omladine Beograda!

Svojim hitovima „Tennesee“, „People Everyday“, „Mr. Wendal“, ali i ostalim pesmama iz svog hip hop opusa te još nekim obradama, članovi grupe Arrested Development oduševili su sinoć zagrebačku publiku u klubu Aquarius.

Iako je prošlo desetak godina od kad su njihovi hitovi osvojili vrh svetskih top lista, tekstovi i melodije tih pesama nisu zaboravljeni.

Oduševljena publika pevala je zajedno sa bendom, koje predvode dva fenomenalna ženska vokala i energični i zanimljivi pevač Speech.

Povezana vest:  PARTY SEZONE ZAPALIO PAPAYU (FOTO)

Obožavaoci iz našeg regiona konačno su dočekali da hip hop legende iz devedesetih dođu i održe svoje prve koncerte u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji i Srbiji!

Dvostruki dobitnici Grammyja počeli su kao alternativa gangsta rapu s početka devedesetih, a svakako su jedno od važnih imena na američkoj sceni iz Atlante, grada u kojem dominira crna i hispano zajednica.

Arrested Develpoment, pred publikom u Zagrebu sinoć su potvrdili da su jedna od najdugovječnijh svetskih hip hop atrakcija, koja širi pozitivnu energiju i poruke pune života i ljubavi.

Povezana vest:  NAJBOLJA PESMA BALKANA 2009!, MUZIČKI SPEKTAKL U GLAVNOM GRADU BUGARSKE, Željko Joksimović predstavl

U to će moći da se uveri i beogradska publika, kojoj su zakazali susret za subotu, 11. jun u 21h u Domu omladine.

Karte za beogradski koncert su u pretprodaji na Blagajni Doma omladine po ceni od 800 dinara.

Deset fanova ovih dana kroz nagradne igre imaće priliku da osvoje druženje sa bendom Arrested Development posle koncerta u Domu omladine Beograda.

Povezana vest:  Koncert hora Kolibri u Domu sindikata 22.marta

Prema sinoćnim iskustvima fanova iz Zagreba bend je izuzetno opušten i zanimljiv i, kako kažu, nije u pitanju bilo obično pozersko fotografisanje već su hip hop legende rado popričale i razmenile utiske sa svojom publikom.

Nakon odličnog zagrebačkog koncerta Arrested Development večeras nastupaju u Ljubljani, 09. juna u Rijeci, 10. juna u Sarajevu i koncertom u DOB-u 11. juna završavaju ovu regionalnu turneju.