tmobile-inmusic-festival

Noćni program T-Mobile INmusic festivala

Najavljujemo i noćni program ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala! Uz brojne strane i domaće izvođače na live pozornicama, predstavljamo i raznovrstan noćni DJ program na kojem će nastupiti Diskobajagi, DJ-i Silent Partya te DJ Studen.

Diskobajagi

Fantastičan DJ/VJ dvojac Diskobajagi poznati su kao vrsni party makeri koji će zažariti atmosferu miksevima pesama Deep Purplea, Katy Perry, Justina Timberlakea, Plavog orkestra, Fatboy Slima, Rage Against The Machinea, Faith No More, Radioheada i mnogih drugih te osigurati najbolju zabavu do ranih jutarnjih sati!

Audio-vizualni dvojac Diskobajagi osnovan je 2008. godine, a iza imena Branski i Vedran kriju se momci koji su inače članovi Dubioza Kolektiva (Brano Jakubović i Vedran Mujagić). Njihov live performans energična je i neočekivana kombinacija miksovanja, sempliranja i re-editiranja video spotova, filmova i muzike, kojim pomeraju granice uobičajenog pristupa DJingu i VJingu.

Povezana vest:  DANIEL BELL VEČERAS U DEPO MAGACINU USLED NAJAVE HLADNIJEG VREMENA

Često nastupaju na afterima Dubiozinih koncerata (iako oni nisu DJ/VJ varijanta Dubioza Kolektiva), za koje im nikada ne manjka energije i volje da, kako i sami kažu „rasture klub do kraja“.

Diskobajagi je dosad objavio i CD kompilaciju Operacija Diskobajagi, izdanu 2009. na kojoj se mogu čuti remiksevi poznatih bosanskohercegovačkih bendova: Letu štuke, Dubioza kolektiv, Skroz, Dbau, Starke, Sikter i KZU ole ole & PZU oje oje.
Najjači adut ovog neumornog dvojca je faktor iznenađenja koji njihove setove čini uvek iznova zanimljivim i nepredvidljivim iskustvom, kako auditivno tako i vizualno.

Povezana vest:  SVADBA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA EXKLUZIVNO NA PRVOJ!

Silent party

Ljubitelji elektronske muzike i ove će godine moći da uživaju u plesnim ritmovima još jednog Silent partyja na kojem će istovremeno nastupati po tri DJ-a, svaki u svojoj boji (plava, crvena i zelena).

Publika će na slušalicama u svakom trenutku moći birati kojeg od izvođača želi slušati, a raznobojne lampice na slušalicama pokazaće kojeg DJ-a i koji kanal je publika odabrala, omogućujući DJ-ima uvid u prihvaćenost vlastite izvedbe.

Ovakva vrsta partyja omogućiće istovremeni nastup čak tri izvođača na tri kanala, u dva dana održavanja festivala, a svi posetioci željni vrhunske zabave, imaće priliku čuti čak 12 domaćih i stranih izvođača među kojima su Lady Voluptuous, Alen Simple, Marco i Vito na house kanalu, Dario Katušić, Damien, Fixsell, Dejan Carević na trance kanalu te Aldo Morro, Colin May, Sunny i La Beloff na analog/mechanical kanalu.

Povezana vest:  „Perfetto" - novi album Erosa Ramacotija u izdanju Universal Musica u prodaji širom sveta od 12. maja!

Silent party predstavlja inovativan i sve popularniji koncept baziran na slušanju muzike putem bežičnih slušalica na tri kanala u isto vreme i na istom mestu, omogućujući jedinstven muzički doživljaj uz neprekidnu komunikaciju DJ-eva i publike tokom celog nastupa.

DJ Studen

DJ s dugogodišnjim stažom na Radiju 101 (emisije Van struje, Baci oko, Longplay, Soundpark itd.) i redovini gost T-Mobile INmusic festivala, kojeg se u poslednjih gotovo 20 godina moglo pronaći na raznim gradskim lokacijama, a ponajviše u GK Jabuka. Sve to garantira dobar provod uz koloplet raznih muzičkih stilova savršeno usklađenih s profilom T-Mobile INmusic festivala.