metallica

Metalika snimila album sa Luom Ridom

 

Američke grupa „Metalika“ snimila je novi album sa rok muzičarem Luom Ridom, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj. Bend je na svom zvaničnom sajtu naveo da je saradnju podstakao zajednički nastup u njujorškom Medison skver gardenu u oktobru 2009, povodom 25 godina Kuće slavnih rokenrola.

Povezana vest:  Ejmi Vajnhaus pronađena mrtva?

-Pre nekoliko meseci, naš Kerk Hamet je nagovestio novi projekat ‘Metalike’ koji ‘nije 100 odsto album Metalike’ – navodi grupa.

-Više smo nego ponosni što možemo da saopštimo da smo dovršili album koji je u potpunosti plod saradnje sa legendarnim Luom Ridom – piše u saopštenju.

-Brzinom munje za neki projekat ‘Metalike’, snimili smo deset pesama i, iako trenutno nismo sigurno kada ćete ih čuti, više smo nego uzbuđeni što sa vama možemo da podelimo da je snimanje dovršeno prošle sedmice – navodi bend.

Povezana vest:  Ke$ha dobija svoj reality na MTV-ju

Grupa „Metalika“ nedavno je proglašena za najuticajniju rok grupu u poslednjih 30 godina, prema oceni magazina Kerang. Bubnjar Lars Ulrih ranije je izjavio da grupa ima 700 snimljenih gitarskih rifova za naredni album.