amy_winehouse

Ejmi Vajnhaus gadno naljutila fanove u Beogradu

Svi su s velikim nestrpljenjem očekivali početak evropske turneje Ejmi Vajhaus, ali sudeći po onom što je pokazala u Beogradu bolje joj je da se vrati u bolnicu.

Predgrupe „Elemental“, „Zemlja gruva“ i „Bei the Fish“ sa Karolinom Gočevom I DJ Selector su sjajno odradili svoj posao, zagrejali publiku, ali Ejmi je sve pokvarila.

Povezana vest:  Selena Gomez na meti kritika

Kako portal ATASTARS saznaje od prijatelja koji su uredno platili karte Britanka se na sceni pojavila desetak minuta posle 23:00, a već tada je svima bilo jasno da ona nije u najboljem stanju. Delovala je prilično pripito, a u prilog tome  ide deo poruke koju smo dobili: “Ne shvataš koliko je raspadnut!”

Pokušala je da otpeva nešto, ali je pala, pokupila se sa bine na desetak minuta. Vratila se i svi su još gajili nadu da će začuti njen sjajan vokal, ali umesto toga  Ejmi je bezuspešno recitovala pesme, a pojedinih reči nije mogla ni da se seti.

Povezana vest:  Četvrti World Music samit u Domu omladine 16. oktobra

I ceo nastup tj. performans gospođice “Vinske kuće” bio je gotov već petaest minuta posle ponoći. Ejmi baš si nas razočaral!