Aleksandra Kovač preuzima MTV

Aleksandra_Kovac_1Aleksandra Kovač, dobitnica regionalne MTV nagrade 2006. godine, u petak,12. februara preuzeće MTV u emisiji TakeOver i na pola sata regionalnoj publici predstaviti svoje omiljene spotove, pesme i izvođače. 
Posle četiri godine pauze, Aleksandra je krajem prošle godine objavila studijski album pod nazivom “U mojoj sobi” na kome se ponovo pojavljuje kao autor gotovo svih pesama, a dve nove pesme potpisuje zajedno sa poznatim švedskim autorima koji su ranije sarađivali sa Justin Timberlakeom, No Angels i N’Sync, dok jedan od tekstova (na španskom) potpisuje Mikel Herzog. 
Na albumu stilski raznolikog sadržaja ima ukupno jedanaest pesama, a pored nežnih i prepoznatljivih intimnih balada, na koje njena publika navikla, na albumu se nalaze numere različitih stilova, od soula, bluesa, jazza, rock country-ja,
Aleksandra Kovač, uspešna i talentovana pevačica, kompozitor i producent, i kantautor sa više od 25 godina iskustva u muzičkom biznisu, kako na domaćoj sceni, tako i u inostranstvu, prošle godine je otvorila i školu pevanja Beogradski Glas. 

Povezana vest:  Lady Gagu ribe iz Japana zabavljaju dok se oporavlja