galija

Počeo hard rok festival Hepicentar na obali Ibra

 

Trodnevni humanitarni rok festival Hepicentar počeo je sinoć na sportskim terenima na obali Ibra u Kraljevu. Na tom festivalu nastupaće poznate hard rok grupe koje su se odrekle honorara u korist sanacije posledica zemljotresa u Kraljevu.

Ulaz u prostor gde se održava koncert sinoć je, prvog dana festivala bio besplatan, dok će večeras i sutra jednodnevna ulaznica koštati 300, a dvodnevna 500 dinara. Prvog dana festivala nastupile su mlade grupe Stormbringer, Santos braders, Kraljevski apartman i EKG, dok će večeras program otvoriti bendovi Perpetuum mobile i Gama zrak, posle kojih nastupaju Atomsko sklonište, Galija i Divlje jagode.

Povezana vest:  OEBS Misija u Srbiji u saradnji sa EXIT festivalom predstavlja - SHARE Conference od 7. do 9. aprila

U subotu, poslednjeg dana festivala koji organizuju Grad Kraljevo i moto-klub Kings, nastupiće Topovsko đule i Gudvil, a zatim Ju grupa, Van Gog i Dado Topić.

Zbog najave dolaska više od hiljadu bajkera iz Srbije i bivših jugoslovenskih republika, na mestu održavanja festivala postavljen je kamp za njihov smeštaj.

Prema rečima člana organizacionog odbora Dragana Blagojevića očekuje se oko 12.000 posetilaca i akreditovane su 22 redakcije za medijsko praćenje tog događaja.

Povezana vest:  Bend Lollobrigida najavljuje premijeru svog novog spota za singl ''Najbolji život''