guzva za stolom za Black Jack

JDX BEKSTEJDŽ SUPER DOMAĆINI!

Inspirisan likom, delom i filozofijom Jack-a Daniel-a koji je i sam bio veliki ljubitelj muzike i dobre zabave u kombinciji sa vrhunskim viskijem, JDX  je krenuo na četvrtu letnju turneju po evropskim festivalima. Autentični američki truck bar sa pratećim elementima koji čine JDX bekstejdž zonu zabave i uživanja stiže i  na Exit festival po drugi put.

U okviru najvećeg mobilnog bara u Evropi nalazi se internet kiosk odakle ćete moći da izveštavate svoje facebook i twitter prijatelje o provodu na JDX-u. Experience Lounge je udobno sređena soba gde zavaljeni u sofama i stolicama za ljuljanje možete da gledate 3D obilazak destilerije u Linčburgu, najstarije registrovane destilerije u Americi.  Ljubitelji Jack Daniel’s viskija naučiće o specijalnom procesu pravljenja zvezde Tenesija i isprobaće još nekoliko brendova iz čuvene porodice viskija: Jack Daniel’s Single Barrel, Gentleman Jack i cuveni Old No. 7. Prijatelji Jack-a sa takmičarskim duhom mogu da igraju Guitar Hero, stoni fudbal, Black Jack, Crack Jack Safe, a najbolji dobijaju nagrade!

Povezana vest:  Još 1000 fan pit ulaznica za koncert Depeche Mode!

Od 7. do 10. jula u Novom Sadu, smenjivaće se super domaćini koji će uzbudljivim programom i svojom harizmom kreirati atmosferu privatne zabave iz snova.  Glumac Goran Jevtić, TV zvezda Ivon Jafali, pevačica Žoe Kidah, MTV lice Galeb Nikačević Hasci-Jarre, glumac Milutin Milošević i Aida Alilović, TV lice i PR – napraviće svoje žurke u JDX-u 2011!

Povezana vest:  Bend Garbage vraća se na scenu

Potvrđeni izvođači su bendovi Lira Vega, Jarboli, The Dandies (USA); DJ-evi, Marko Nastić, Marko Milosavljević, Flip, Maja Uzelac, 33-10-3402 (live act), DJ duo G-Hit i mlada radijska zvezda u usponu Ana Konjović sa svojim ekskluzivnim DJ nastupom.

U narednim danima, dobićete kompletne informacije o programu i satnici, a u međuvremenu pratite JDX akcije na twitteru – www.twitter.com/JDX_backstage i pridružite se JDX backstage  grupi na facebooku – www.facebook.com/home.php?sk=group_105150622868854. JDX sprema još iznenađenja za svoje najvernije fanove!

Povezana vest:  TERRANEO WARM UP PARTY UZ SVI NA POD 27. JUNA U MIKSER HAUSU

Tokom četiri dana Exit festivala JDX bekstejdž biće  lociran iza glavne bine.  Pristup JDX zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima,  akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala.  U dodatku ćete naći registracioni formular kojim se prijavljujete za Jack Daniel’s Backstage Pass. Popunjene prijave za Jack Daniel’s Backstage Pass (18+) šaljite na adresu [email protected]. Ukoliko niste dobili formular – zatražite ga na istoj email adresi! Svi koji se elektronskim putem registruju, imaće prednost na ulazu u JDX zonu, jer će njihovo ime već biti na spisku.