30seconds_to_mars

World Stage: Black Eyed Peas i 30 Seconds To Mars  1.jula u 21:00, samo na regionalnom MTV-ju

MTV ruši sve barijere i daje fanovima pristup najeksplozivnijim muzičkim događajima na svetu! Ovog petka, 1. jula u 21:00 u okviru World Stage serijala nastupaju dva benda, The Black Eyed Peas i 30 Seconds To Mars!

MTV World Stage, kroz prezentaciju nove Volkswagen bube za 21. vek, predstavlja vam svetsku premijeru koncerta The Black Eyed Peas sa jednog od najmodernijih prostora za žurke, a to je Terminal 5 u New Yorku.

Povezana vest:  Lejdi Gaga rekorderka na Jutjubu

Promovišući njihov jako uspešan šesti album „The Beginning“, svetski poznata grupa izvela je fenomenalan set odabranoj grupi fanova, na kojem su predstavili i neke od najtraženijih ranijih hitova.

Sa više od 31 miliona prodatih albuma, 6 osvojenih Grammy nagrada i nebrojeno mnogo hitova, BEP se bez sumnje mogu svrstati među najpopularnije bendove današnjice. I zato vam MTV, u saradnji sa automobilskim gigantom Volkswagen, donosi neverovatan koncert jedne od najpopularnijih, najinventivnijih, i najenergičnijih grupa na planeti – ne propustite specijalan nastup MTV World Stage Black Eyed Peas!

Povezana vest:  Christian Scott na Nišvilu

Koncert grupe 30 Seconds to Mars snimljen je na World Stage nastupu koji je smešten u Mexico City, i snimljen je u avgustu prošle godine. Ovaj popularni američki bend čine glumac Jared Leto (glavni volkal, ritam gitara, tekstopisac), njegov brat, Shannon Leto (bubnjevi i perkusije) i Tom Miličević (gitara, klavijature). Do sada su objavili tri albuma – „30 Seconds to Mars“, „A Beautiful Lie“ i „This Is War“. Bend je u svojoj karijeri bio nominovan za mnoge prestižne muzičke nagrade, a mnoge je i osvojio, uključujući tri MTV EMA nagrade, jednu MTV VMA i po jednu MTV Latin i MTV Asia nagradu. Iako je svetsku slavu postigao kao holivudski glumac, Jared Leto dokazuje da zna šta je pravi rock – a publika ih prosto obožava.

Povezana vest:  Dženet Džekson od februara na svetskoj turneji



World Stage: Black Eyed Peas i 30 Seconds To Mars, petak, 1. jul u 21:00, samo na regionalnom MTV-ju!