mtv-logo

MTV EXPRESS VIKEND

U subotu i nedelju, 2. i 3. juna od 12:10, predstavljamo vam MTV Express vikend!

Ako ste se pitali kako bi izgledalo kada bi se muzičke zvezde, naviknute na ogromne bine, mnogobrojnu publiku i profesionalnu produkciju izvodile pesme na, za njih, neobičnim mestima, pred neočekivanom publikom? MTV Express će vam ovog vikenda, 2. i 3. jula od 12:10 otkriti baš to!

Povezana vest:  Bijons izgubila nevinost sa Džej-Zijem

MTV Express je dobro poznat format u lokalnoj MTV produkciji, u kome regionalne i svetski poznate muzičke zvezde izvode svoje tri numere u akustičnom aranžmanu, na mestima na kojima nikada ne biste očekivali da će neko baš tu održati mini koncert. Do sada je oko 40 izvođača, među kojima su Van Gogh, Ana Stanić, maNga, Mando Diao, Nouvelle Vague, Karolina Gočeva, Zemlja Gruva i mnogi drugi, predstavili su svoje hitove na mestima kao što su autobus na sprat, dečija igraonica, modni studio, šuma ili planetarijum i priredili veliki užitak gledaocima MTV-ja…

Povezana vest:  Biberov producent: Novi singl Džastina Bibera je strava i album će osvojiti mnogo Gremija

U MTV Express-u ćete doživeti jedinstvene, brze, i pre svega spontane i intimne muzičke trenutke koje ćete pamtiti zauvek, zato gledajte MTV ovog vikenda i uživajte u najboljim svirkama u okviru MTV Express vikenda.