beyonce_poza

Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

 

Album „4“ pevačice Bijonse dospeo je pravo na prvo mesto najprodavanijih albuma prošle sedmice u Velikoj Britaniji, a na vrhu britanske liste singlova i dalje je pesma „Don’t Wanna Go Home“ Džejsona Derula. Na drugom mestu liste albuma je „21“ pevačice Adel, a na trećoj poziciji je Lejdi Gaga sa „Born This Way“, objavio je Nju mjuzikal ekspres – NME.

Povezana vest:  Iskrenoj tam je sve ravno kao „panonija“!

Grupa „Tejk Det“ je s albumom „Progressed“ zauzela četvrto mesto, na petom je Adelin album „19“ a na šestu poziciju dospeo je album „Who You Are“ pevačice Džesi Džej.

Holandska džez pevačica Karo Emerald je sedma s albumom „Deleted Scenes From The Cutting Room Floor“, Bruno Mars je na osmom mestu sa „Doo-Wops and Hooligans“ dok je deveta pozicija pripala sastavu „Bifi Klajro“ i albumu „Revolutions/Live at Wembley“.

Povezana vest:  Lil Vejn objavljuje album dok je u zatvoru

Na desetom mestu liste albuma je Rijana sa studijskim ostvarenjem „Loud“.

Na drugom mestu liste singlova je reper Egzampl s pesmom „Changed The Way You Kissed Me“, na trećem je Bijonse s numerom „Best Thing I Never Had“ a na četvrtom su Kalvin Haris i Kelis s pesmom „Bounce“.

Pitbul je na petom mestu sa numerom „Give Me Everything“, šesta pozicija pripala je Edu Širanu i pesmi „The A Team“ a na sedmom je Lejdi Gaga sa „The Edge of Glory“. Aleksandra Sten je osma sa „Mr Saxobeat“, Kejti Peri je na devetom mestu sa „Last Friday Night (T.G.I.F)“ a na desetom je sastav „Koldplej“ s numerom „Every Teardrop Is A Waterfall“.

Povezana vest:  Koncert grupe VATRA 25. maja u Domu omladine Beograda