VIZUAL OTKRIVANJE STRASTI

Tony Cetinski – Crossover triologija „Otkrivanje strasti“ 30.jula u pulskoj Areni

Tony Cetinski je prošlogodišnjom turnejom „Furia Tour“ dokazao da je jedan od najboljih muzičara u Hrvatskoj i regionu. Njegova ljubav prema muzici, vokalne sposobnosti, energičan nastup i moć izuzetne komunikacije sa publikom, izazvali su oduševljenje svih posetilaca na Tonyjevim koncertima.

Rasprodane dvorane u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Srbiji dokaz su i priznanje publike za Tonyjevih 20 godina uspešne karijere.

Koncert „Otkrivanje strasti“ je stepenica više i novi doživljaj koncerta za Tonyjevu vernu publiku.

Povezana vest:  Koncert Matije Dedića i Vasila Hadžimanova na KotorArtu

Riječ je o projektu „Otkrivanje strasti“ u kojem Tony sublimira svoju strast prema rocku koju nosi iz mladosti, popu s kojim živi i raste i strast prema klasici koju je otkrio u svojoj muzički zrelijoj fazi.

Najavljujemo vam puno lepih iznenađenja i jako zanimljive goste . Za pulski koncert priprema se zaista poseban program.

Tony Cetinski otpevatće  u Puli svoje najlepše pop i crossover numere, ali i svetske hitove u originalnim aranžmanima. Sve koji dođu na Tonyjev pulski koncert očekuje zaista posebno veče, ispunjeno odličnom muzikom u dosad neviđenim izvošenjima Tonyja i njegovih gostiju.

Povezana vest:  Rešen spor oko filma EKV-a

Crossover triologija “ Otkrivanje strasti” već imenom sugeriše muzičko putovanje kroz tri muzička smera, a sve složeno u jedan koncert .Uživaćemo na koncertu u Tonyjevim izvođenjima, “Carusa”, “Nessun Dorma”, ali i rock hitovima “ Here I go again”, “Bad of roses”.

U čast Fredia Mercuriya i dvadeset godina od njegove smrti , Tony će otpevati “ Bohemian Rhapsody”. Ovo je samo deo programa crossover triologije  Otkrivanje strasti”, a još iznenađenja i zanimljivosti očekuje vas kako se bližimo 30.julu. i koncertu u pulskoj Areni.

Sve numere koje će Tony otpevati  na pulskom koncer , prearanžirane su i izvodi ih Tony uz pratnju revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije pod dirigentskom palicom  Ive Lipanovića .

Povezana vest:  Koncert grupe Kanda, Kodža i Nebojša 12. marta

Za aranžmane su zaduženi Rok Golob, Dinko Janković i veliko ime svetske muzike John Cameron.

Organizatori obećavaju zaista dobar koncert, u koji je uloženo puno rada, emocija i ljubavi.

Hemija između Tonyja i publike u pulskoj Areni, jerujemo, učiniće predstojeći nastup jednim od onih za pamćenje.

Ulaznice za Tonjev koncert možete kupiti na svim prodajnim mestima i online na : www.eventim.hr i www.ulaznice.hr