Inna-Club Rocker

EKSKLUZIVNA MTV PREMIJERA:INNA FT. FLO RIDA „CLUB ROCKER“

 

MTV vam u subotu, 9. Jula u 12:00, premijerno donosi  vruć, letnji, elektro pop hit „Club Rocker“, koju izvodi popularna rumunska pevačica Inna u saradnji sa reperom Flo Ridom.

„Club Rocker“ je prva Innina saradnja sa nekim reperom i ujedno je drugi singl sa aktuelnog albuma „I Am The Club Rocker!„. Posle hita „Sun is Up“, koji ste takođe premijerno mogli da vidite u oktobru prošle godine na MTV-ju, bilo je dosta nagađanja koju će numeru Inna sledeću da predstavi. Sasvim zasluženo odabir je pao na „Club Rocker“.

Povezana vest:  PSIHOMODO POP I LET3 ZA VRHUNSKU ROCK ZABAVU NA BUNDEKFESTU

Pre svega bih se zahvalila MTV-ju što podržava moj rad i želela bih da iskoristim ovu priliku da se zahvalim svim mojim fanovima u Adria regionu na toploj dobrodošlici. Jedva čekam da ponovo nastupim u Novom Sadu u septembru i svaki Club rocker je pozvan!, saopštila je ovim povodom Inna i pozvala sve ljubitelje njene muzike da joj se pridruže na koncertu koji će ona i Akcent održati u Velikoj Dvorani SPENS-a, 9. septembra 2011. I ove godine koncert organizuje FHN Team, a pored Inne i Akcenta nastupiće i nekoliko srpskih DJ-eva: Borko Bajić, Dejan Matić, i “Respect DJs”!

Povezana vest:  Siddharta preuzima MTV