MTV Movie Awards i MTV Video Music Awards 2010 biće uživo emitovane iz Los Angelesa

mtv_logoMTV je objavio da će MTV Movie Awards i MTV Video Music Awards 2010 biti emitovane uživo iz Los Angelesa ove godine. Devetnaeste po redu MTV Movie Awards održaće se u nedelju, 6. juna, u Gibson Amfiteatru u Universal Cityju, Kalifornija, dok će se dvadeset sedme po redu MTV Video Music Awards održati u nedelju, 12. septembra u Los Angelesu, Kalifornija.
-Movie Awards i VMA donose najoriginalniju mešavinu slavnih ličnosti, muzike i filmova u poređenju sa drugim dodelama nagrada. Izbor Los Anđelesa za obe ovogodišnje predstave daje nam savršen rasadnik za stvaranje eklektičke mešavine holivudskih zvezda, uzbuđenja i spontanosti koja otelotvoruje viziju MTV-ja i ostavlja gledaoce pune strahopoštovanja svake godine – rekao je Stephen Friedman, generalni menadžer MTV-ja. “Uspeh prošlogodišnjih nagrada definitivno pokazuje da je moć zvezda, muzike i filmskog ludila ono što gledaoci očekuju i da samim tim neće biti razočarani.”
Dobitnik nagrade Emmy, Mark Burnett, vraća se četvrtu godinu za redom da bi bio izvršni producent MTV Movie Awards 2010, u kojem će se filmske megazvezde utrkivati za zlatne kokice u kategorijama koje je samo MTV mogao da stvori – uključujući “Najbolji poljubac”, “Najbolju tuču” i “Najbolji komičarski nastup”. Drugi put u istoriji “Movie Awards” finalne kandidate i pobednike 2010. godine izabraće MTV fanovi.
Preko 5.2 miliona gledalaca pratilo je premijeru “2009 MTV Movie Awards”, a događaj je rangiran na prvom mestu među televizijskim prenosima tog dana, što ga čini najgledanijim prenosom ovog šoua u poslednjih pet godina. “2009 MTV Video Music Awards” je bio najgledaniji nesportski kablovski prenos. Šou je imao sveukupno prosek od 9 miliona gledalaca na MTV-ju, što je činilo najveću publiku televizijskog prenosa VMA od 2004.
Muzički i filmski zagriženici mogu da se upute na MovieAwards.MTV.com i VMAs.MTV.com, gde mogu pogledati najveće prošlogodišnje događaje, dobiti punu listu dobitnika šoua iz 2009. i pogledati komentare o modi i slavnim ličnostima sa zlatnog i crvenog tepiha. 

Povezana vest:  Još dva dana glasanja za MTV nagradu!!