beyonce_promo_2

Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

 

Album „4“ pevačice Bijonse najprodavaniji je album u Velikoj Britaniji drugu nedelju zaredom, a na vrhu britanske liste singlova je pesma „Louder“ koju su snimili di-džej Freš i Šan Evans. Na drugom mestu liste albuma i dalje je „21“ pevačice Adel, a treća pozicija i dalje pripada Lejdi Gagi i njenom albumu „Born This Way“, objavio je Nju mjuzikal ekspres – NME.

Povezana vest:  HEMI raspisao konkurs namenjen preduzetnicima i profesionalcima iz muzičke industrije

Adelin album „19“ je na četvrtom mestu, a na petoj poziciji je sastav „Tejk Det“ sa „Progreš“. Na šestu poziciju dospeo je Bruno Mars a albumom „Doo-Wops & Hooligans“.

Sedma na listi je holandska džez pevačica Karo Emerald s albumom „Deleted Scenes From The Cutting Room Floor“, Rijana je osma sa „Loud“, Si Lo Grin je zauzeo devetu poziciju s albumom „The Lady Killer“ a na 10. mestu je Džesi Džej sa „Who You Are“.

Povezana vest:  Karla Bruni pevala o ljubavi i Sarkoziju

Na drugom mestu liste singlova je pesma „How We Roll“ koju su snimili Loik Esjen i Tanja Lejsi, a na trećoj poziciji je Ed Širan sa „The A Team“.

Reper Egzampl je četvrti s pesmom „Ćanged The Way You Kišed Me“, pesma Džejsona Derula „Don’t Wanna Go Home“ je na petom mestu a na šestom je Bijonse sa „Best Thing I Never Had“.

Povezana vest:  Mark Knopfler se vraća solo albumom nakon trogodišnje pauze

Kalvin Haris i Kelis zauzimaju sedmo mesto s pesmom „Bounce“, Pitbul je na osmom mestu sa numerom „Give Me Everything“ koju je snimio u saradnji sa Nejerom, Afrodžekom i Ne-Jom a na devetom mestu je Kejti Peri s pesmom „Last Friday (T.G.I.F)“. Aleksandra Sten je deseta s pesmom „Mr Saxobeat“.