Threesome

MTV SNIMIO SPOT ZA POBEDNIKA JELEN DEMOFESTA

Spot “Chasing the car bandits” benda Threesome premijerno u ponedeljak, 18. jula u 20:00 samo na MTV

 

Bend Threesome, prošlogodišnji pobednik Jelen Demofesta, snimo je spot za pesmu “Chasing the car bandits”. Video je snimljen u produkciji MTV-ja, a premijerno ćete moći da ga vidite od ponedeljka, 18. jula u 20 časova.

„Demofestova nagrada za najbolji bend 2010 godine podrazumevala je izradu albuma i snimanje spota u produkciji MTV-ja. U tom smislu smo u junu sa produkcijskim timom ove kuće izašli na set, da bi snimili spot za pesmu „Chasing the car bandits“. Ideja reditelja Ivana Petrovića, inspirisana ovim naslovom, sudeći po utiscima sa snimanja, je uspešno realizovana. U avgustu, nakon Banja Luke nas očekuje turneja po Jadranskom primorju, a trenutno ugovaramo nastupe za jesen“, izjavila je Jovana, bubnjarka ovog surf punk benda iz Beograda.

Povezana vest:  Radno leto pop pevačice Dajane

Spot za numeru „Chasing the car bandits“ je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, a inspiracija za scenario je potekla od pljačke koja se odigrala na Badnje veče 2004. godine, kada je grupa od nekoliko razbojnika prerušenih u sveštenike upala u jednu beogradsku banku i odnela 150 000 evra. Sam spot će obilovati scenama akcije i nepredvidivih obrta, a u to ćete moći da se uverite od ponedeljka, 18. jula u 20 časova, kada će premijerno biti prikazan ovaj spot na MTV kanalu i MTV.RS.

Povezana vest:  To može samo Nicki Minaj- kreirala modnu liniju za svoj parfem!

Godinu dana nakon Demofesta, bend Threesome očekuje završetak produkcije albuma na kojem rade od februara ove godine u zgrebačkom studiu Kramasonic sa producentom Hrvojem Nikšićem. Na albumu će se naći 12 pesama, 11 autorskih i jedna obrada legendarnog surf punk benda Man or Astro Man? Ovaj snimak prosleđen je u mastering studio Golden Mastering u Kaliforniji, gde ga je svojim umećem krunisao Džon Golden, koji danas radi sa mnogim alternativnim američkim bendovima, uključujući i legende kao što su Sonic Youth, Primus, Faith No More, Green Day, i mnoge druge. Na ovogodišnjem Demofestu bend će po prvi put napraviti promociju albuma koji će biti uobličen estetskim ukusom beogradskog dizajnera Stefana Unkovića. Na ovaj način Threesome će zatvoriti ovu vrlo produktivnu godinu, i sa ljudima iz Demofesta, koji su omogućili izradu albuma, zavrteti prvi primerak ploče na gramofonu. Album pod nazivom „Adriatica“, biće distribuiran na vinilu, ali će moći da se nađe i preko internet izdanja.

Povezana vest:  EUROSONG 2011, Dana Internešenel ponovo na Evroviziji

Ovogodišnji pobednik Jelen Demofesta, koji će se održati od 27. do 29. jula, pored snimanja albuma, snimiće i spot za MTV. Pored trideset demo bendova koji će se takmičiti, ove godine na Jelen Demofestu će nastupiti Kelis, Tricky i Skindred kao i prošlogodišnji pobednici Threesome, Kuriri i Prežderani.

MTV i Jelen Demofest već treću godinu za redom uspešno doprinose afirmaciji mladih, kvalitetnih bendova, i nastaviće snažno da podržavaju i razvijaju regionalnu mužičku scenu.