KLUB PAPAYA –  PROVERENI RECEPT ZA SAVRŠENO LETO

papaya_zurkaDa će Grad Novalja i plaža Zrće opet biti tema svetskih medija (o klubu Papaya izveštavali su „Top DJ Mag“, „MixMag“, „Miami WMC Guide“, MTV…), svedoči impresivna lista najavljenih svetskih Dj zvezda za 2010.godinu.
Klub Papaya na plaži Zrće i ove godine Novalju će uvrstiti u nezaobilaznu svetsku letnju destinaciju za mlade. Najpopularniji klub novaljske senzacije “Papaya“ ugostiće slavna imena svetske muzičke scene te verovatno omogućiti “hrvatskoj Ibizi” još više od milion prošlogodišnjih noćenja. Gosti koji su dolazili sa svih strana sveta, za Papayine letnje festivale kupovali su ulaznice putem interneta iz čak 50 različitih zemalja. Plažu Zrće u 2009.godine posetilo je preko 300 000 različitih gostiju koji su svoj „recept savršenog leta“ pronašli na mnogobrojnim muzičkim manifestacijama u klubu Papaya. Papaya je prošle godine bila nominovana za najbolji klub u Jugoistočnoj Evropi (SEEME Award „Best See Club“).

TOP DESTINACIJA ZA TOP DJ – ejeve!
Naime, prošlogodišnje muzičke užitke posetiocima je pružilo 10 najboljih svetskih Dj-eva kao što su Armin Van Buuren-a (svetski br.1), Tiesto (svetski br.2), Paul Van Dyk (svetski br.3), Swedish House Mafia (najveća svetska house atrakcija), Pete Tong (voditelj najslušanije radio emisije na BBC Radio 1), Eric Prydz (nominacija za Grammy), Freemasons (najveći svetski remixeri)…
PAPAYA ĆE U SEZONI 2010.g. UGOSTITI 20 VELIKANA!
„Mala plaža za velike zvezde“- Kroz pet muzičkih manifestacija, Papaya će iznedriti preko 20 top izvođača koji će ove sezone zavladati poznatom „dance arenom“ kluba.

Povezana vest:  Zamalo bačeni snimci "Joy Division"ponuđeni kolekcionarim

GET EXITed- 01.-04.07.
Novosadski Exit tim pokrenuo je projekt Get EXITed, regionalno zagrevanje za jedan od najvećih svetskih festivala, i kao prvog partnera uključio novaljski klub Papaya da zajedničkim snagama realiziraju ovaj novi muzičko-turistički proizvod za svetsko tržište. Po uzoru na Exitovu „dance arenu“ zajedničkim regionalnim festivalom GET EXITed predstaviće svetsku legendu Sven Vath (01.07.2010.). 2. Jula Get EXITed će ugostiti najveću regionalnu zvezdu, Slovenca Umeka koji se kao jedini Dj i producent s ovih prostora nametnuo na prestižnoj listi Top Dj Mag-a. Tvorci najvećih muzičkih manifestacija u regionu pozivaju vas na nezaboravno muzičko putovanje s Get EXITed.

Povezana vest:  Pola veka od prvog nastupa Roling Stonsa

PAPAYA DAY&NIGHT- 14.-17.07.2010.
Šesto izdanje Papayinog najvećeg festivalskog izdanja Day&Night koji iz godine u godinu privlači preko 20 000 fanova iz celog sveta, i ove godine će zavidnim muzičkim repertoarom parirati svim svetskim manifestacijama tog tipa. Svetski br.1 Armin Van Buuren otvoriće festival 14. jula, a od potvrđenih imena u narednim danima Day&Night fest. nastupiće po prvi put u Hrvatskoj Ferry Corsten (16.07.2010.), dok je tradicionalni after beach s Freemasonsima rezervisan za 17. jula. Zadnje veče Day&Night festivala pripašće odličnom Funkerman.

papaya_David_MoralesAFTER BEACH FESTIVAL- 29.-31.07.
After beach žurke proslavile su Papayu i postale zaštitni simbol savršenog letnjeg provoda. Prvi After beach festival u Papayi ugostiće majstore pozitivnih vibracija- prvi dan festivala 29.jula pripašće popularnom David Moralesu, a dan kasnije, 30. jula užarenu plesnu arenu zauzeće vlasnici klupskih hitova „Lola’s Theme“,“ Back to Basics“,“ Incredible“- Shapeshiftersi. After Beach festival je ono o čemu ćete maštati svakoga dana do idućeg leta i povratka na Zrće!

MTV DREAM „ULTIMATE DANCE EVENT“- 11.-14.08.
U saradnji s muzičkom televizijom MTV drugu godinu zaredom Papaya će plesati na četverodnevnom eventu koji će biti letnja oaza MTVija. MTV vibracije širiće po prvi put u Hrvatskoj Gareth Emery 12. avgusta te prošlogodišnji gost, Francuz Arno Cost (13. avgusta). MTV Dream „Ultimate dance event“ zatvoriće Above&Beyond koji su ove godine nominovani za 10 IDM nagrada izdanja WMC 2010 Miami. Ovo im je ujedno i prvi nastup u Hrvatskoj. MTV će putem svojih formata „MTV Take over“ i „Express“ eksluzivno predstaviti izvođače MTV DREAM-a.

Povezana vest:  "ELEMENTAL" i "KANĐŽIJA&GOLE ŽENE" 6. maja u Domu omladine

TUBORG GREEN BEAT- 18.-21.08.
Treće izdanje Green Beat-a u saradnji s Tuborgom dolazi kao kruna na kraju sezone. Najveća zvezda američke trance scene po prvi put će kročiti na hrvatsko tlo. Iz Miamija u Papayu stiže Markus Shultz, svetsku binu zameniće hrvatskom Ibizom 19. avgusta.

ULAZNICE ZA SVE EVENTE U PAPAYI DOSTUPNE SU PREKO POSLOVNICA EVENTIMA I NOVALJA.COM
Svoju ulaznicu još uvek možete kupiti po promotivnoj ceni na stranama/poslovnicama: www.eventim.hr , www.novalja.com 
Za pojedine manifestacije promotivni paketi ulaznica planuli su u rekordnom vremenu zato vam savjetujemo da svoje mesto u Papayi rezervišete na vreme