cheryl-and-ashley-cole

Ešli Kol varao Čeril dok je molio da se pomire?!

 

U vreme dok je pokušavao da nagovori bivšu suprugu Čeril da se pomire i ponovo venčaju, fudbaler Čelzija Ešli Kol varao je Čeril sa najmanje tri devojke, otkrivaju britanski tabloidi. Iako je na svoj 28. rođendan ova britanska pevačica svima jasno dala do znanja da namerava da se pomiri sa bivšim suprugom, izgleda da stvari neće ići tako glatko.

Povezana vest:  Brendan Peri (Dead Can Dance) objavio novi album

Afere zbog kojih je njihov brak završen su se nastavile i u poslednjih mesec dana. Najmanje tri devojke tvrde da su imale avanture sa fudbalerom, a jedna od njih je i 29-godišnja stjuardesa zaposlena u kompaniji Virdžin Atlantik. Ona tvrdi da je sa Ešlijem provela noć u vili na Beverli Hilsu pre samo nekoliko nedelja. Lepa Britanka uskoro planira da obavi detalje svoje priče.

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA, ''Highway trio'' za večeras priprema specijalno iznenađenje

Prostale dve djevojke koje su bile intimne sa fudbalerom su modeli koje je upoznao u Holivudu.

Čeril, na drugoj strani, nikad nije ni želela da se razvede, tvrdi njena prijateljica Fergi, pevačica grupe Blek Aj Pis.

Fergie dodaje kako život nije jednostavan i kako je Čeril zaista volela Ešlija, ali da nije imala izbora.

Povezana vest:  Intimni koncert Lene Kovačević u Zvezdara teatru 10. novembra

-Sledeća šansa koju mu pruži biće i poslednja, nema sumnje u to. Čeril je sada mnogo snažnija nego što je bila pre dve godine. Veza će se sada zasnivati na njenim željama – kazala je Fergi.