VIZUAL OTKRIVANJE STRASTISlovenska vokalna senzacija Perpetuum jazzile gosti na koncertu Tonyja Cetinskog „OTKRIVANJE STRASTI“

Slovenska i svetska vokalna atrakcija Perpetum Jazzile posebni su gosti Tonyja Cetinskog na koncertu “ Otkrivanje strasti“ u Puli, 30.7.2011.

Hor Perpetuum Jazzile najpopularniji je muzički sastav u Sloveniji, ali i svetska senzacija You tubea. Snimku Totove pesme „Africa“ u izvođenju zbora Perpetuum jazzile videlo je više od 11 miliona ljudi.Muzika koju izvode miks je različitih stilova i obuhvata jazz, bossa novu, swing, ali i funk,gospel i pop obrade poznatih pesama. Sve numere izvode uglavnom a capela, a ponekad im se pridruže i vrhunski muzičari inspirisani njihovim nastupima.

Povezana vest:  KONCERT GRUPE HLADNO PIVO, Fenomenalni Mile i ekipa (FOTO)

Nastupi uživo hora Perpetuum jazzile poseban su doživljaj i ponosno ih najavljujemo kao specijalne goste na koncertu „Otkrivanje strasti“ Tonyja Cetinskog. Perpetuum jazzile u Pulu dolaze nakon izuzetnouspešne kanadsko-američke turneje na kojoj su uveseljavali i građane Toronta ali i održali uspešan koncert u New Yorku.

Kako će izgledati muzički miks Perpetuum jazzile , Tonyja Cetinskog i Zagrebačke filharmonije, videže te na koncertu „Otkrivanje strasti“ u pulskoj Areni. Ne sumnjamo da ćete biti oduševljeni još jednim muzičkim iskustvom vrhunskih izvođača.

Povezana vest:  Taylor Swift završila na sudu zbog opsednutog obožavatelja

Koncert „Otkrivanje strasti“ je stepenica više i novi doživljaj koncerta za Tonyjevu vernu publiku.

Reč je o projektu “ Otkrivanje strasti“ u kojem Tony sublimira svoju strast prema rocku koju nosi iz mladosti, popu s kojim živi i raste i strast prema klasici koju je otkrio u svojoj muzički zrelijoj fazi.

Tony Cetinski otpevaće u Puli svoje najljepše pop i crossover numere, ali i svetske hitove u posebnim aranžmanima. Sve koji dođu na Tonyjev pulski koncert očekuje zaista posebno veče, ispunjeno odličnom muzikom u dosad neviđenim izvedbama Tonyja i njegovih gostiju.

Povezana vest:  Nastavlja se "fajt" između Demi Lovato i Taylor Swift

Ulaznice za Tonjev koncert “ Otkrivanje strasti“ možete kupiti na svim prodajnim mestima i online na : www.eventim.hr i www.ulaznice.hr