Sjajan koncert Vlade Georgieva u Sava centru

VLADO_GEORGIJEV_KLAVIE_SCSvi koji vole Barbu, nadimak pa kome je Georgiev poznat, sigurno neće lako zaboraviti prvi od tri koncerta u Sava centru – sjajna atmosfera, fanovi koji su u glas pevali, bend i prateći volaki za svaku pohvalu i sam Vlado koji je bio više nego fenomenalan! 
Posle serije ekskluzivnih koncerata što po mestu dešavanja – Madlenijanum, što po izuzetno visokoj ceni karata, Vlado Georgiev je odlučio da svoje najvernije fanove počasti sa još tri acoustic nastupa u Sava centru po mnogo pristupačnijim cenama. 
Bez bilborda, klasičnih reklama po novinama i na TV-u Vlado i njegov PR tim uspeli su da preko njegovih oficijelnih naloga na Facebooku, Twitteru i You Tubeu, kao i ličnog web sitea – postignu ono što mnogima nije bilo lako, a to je da rasprodaju sva tri koncerta u neverovatno kratkom roku! Valjda će sada svi shvatiti kolika je njegova popularnost, koju je stekao isključivo dobrim pesmama, a nikako ne skandalima i pričama vezanim za njegov lik i delo. 
Na opšte iznenađenje publike koncert, koji je zbog problema sa snegom kasnio skoro sat vremena, ali za divno čudo niko se nije požalio na kašnjenje, otvorio je glumac Marko Živić, našalivši se da Vlado nije tu i da će on umesto njega održai koncert, a da ceo nastup kasni jer njegova mama nije uspela da stigne iz Kruševca zato što je sve zavejano! Pojavilo se obezbeđenje, koje je „sklonilo“ Živića, a zatim se na sceni pojavio Georgiev, praćen burnim aplauzom i uzvicima oduševljenih fanova.
VLADO_GEORGIJEV_SC– Ovo nisam uradio da bih video koliko me volite, a nadam se da ste večeras svi imali zimske gume. Svi smo zavejani, pa smo zato kasnili i nije sve išlo kako treba, ali sve to mi govori da će koncert biti odličan! Koncerte u Centru „Sava“ sam organizovao jer je „Madlenijanum“ bio skup, pa ćemo zato ovde biti opušteniji nego tamo – rekao je Vlado, seo za klavir i započeo koncert pesmom „Ti i ja“. Potom su usledeli hitovi „Žena bez imena“, „Lažljiva“, „Lažni ljudi“ , „Jedina“ „Ako ikad ostarim“,„Hej ti“, „Anđele“ i „Mi nismo mi“…
Publika, koju su većim delom činile devojke i dame od prve pesme je u glas zapevala sa Barbom , a aplauza i uzvika oduševljena bilo je do samog kraja! Rekosmo publika većim delom ženska, ali da ni momci nisu imuni na reči pesama Georgieva moglo se videti sinoć u krcatom Sava centru. 
Marko Živić, se pridružio Vladi na sceni u trenutku izvođenja numere „Mi nismo mi“ pošto mu kako je rekao nikada nije bila jasna ta pesma, pa da pokuša da shvati o čemu je tu reč, ali nije mu ni ovog pita uspelo. Jedino što je Živić, uvek raspoložen za zabavu, otkrio publici jeste da ga sa Vladom veže dugogodišnje prijateljstvo.
I nikako ne smemo da zaboravimo sjajan prateći bend sa neverovatnim pratećim vokalima. Tijana Bogićević, kako reče Vlada najstariji član benda po stažu, je u duetu sa Barbom izvela pesmu grupe Jacksons 5“I wanna know what love is” i na taj način su odali poštu kralju popa Majklu Džeksonu. 
Koncertu Vlade Georgieva prisustvovali su i ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić sa suprugom, manekenka Tamara Paunović, glumac Dragan Vujić Vujke, Đule „Van Gog“ i drugi.

Povezana vest:  Adel pravi pauzu od dijete