darko rundek Nisville 2009_3

Rundek Cargo trio na Festivalu ljubavi u Vrnjačkoj Banji

Rundek Cargo trio vraća se u Srbiju 7. avgusta (21:00) za nastup na završnoj večeri trodnevnog „Love festa“ (odnosno „Festivala ljubavi“) na letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji.

Gitarista i peva; Darko Rundek, violinista Isabel i multiinstrumentalista Duco Vranić nastupom u Vrnjačkoj Banji nastavljaju promociju aktuelnog CD albuma „Plavi avion“, sa koga je prošle nedelje izdvojen četvrti singl „Li la“.

Povezana vest:  Pol Veler sarađuje sa basistom Džema

„Od izlaska albuma (jesenas) imali smo zbilja dosta nastupa, tako da nam je ovo koncertna godina. U Vrnjačkoj Banji pomiješaćemo novi album i stare stvari, napravićemo već neku zanimljivu kombinaciju“, kaže Rundek.

Prethodno na srpskoj turneji Rundek Cargo trio svirao je zimus dve večeri u rasprodatom Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, na prvom Long Night festivalu u krcatoj velikoj dvorani Doma omladine Beograda, a slično je bilo i u Zrenjaninu, Pančevu, Kragujevcu…

Povezana vest:  Stiven Sigal sutra u Sava centru

Uz Rundek Cargo trio, na Love festu nastupaju 5. avgusta Gramophonedzie, a 6. avgusta Silicon Soul. Karte u predprodaji po promo ceni od 800 din se mogu kupiti preko eventim.rs i tickets.rs.

Sa ciljem promovisanja elektronske muzike u centralnoj Srbiji, Love fest se održava od 2007. godine na Letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji, gde se u tri večeri okupi i od 8.000 posetilaca iz Srbije i inostranstva željnih dobro zabave.

Povezana vest:  Ko je stao u odbranu Justina Biebera?