Amy_Winehouse_coverReakcije svetskih zvezda na smrt Ejmi Vajnhaus

Brojni muzičari, glumci i umetnici te ostale zvezde šokirani su smrću Ejmi Vajnhaus. Twitter, facebook i ostale društvene mreže prepuni su izraza saučešća i reakcija poznatih. Demi Mur na svom je twitter profilu napisala: „zaista tužne vesti o smrti Ejmi Vajnhaus. Moje srce je uz njenu porodicu. Nadam se da će njena izmučena duša naći mir“. Njen suprug, Ešton Kutler napisao je: „Rip Ejmi Vajnhaus“. Rijana je također komentarisala smrt kolegice: „Dragi Bože smiluj se. Sada mi je zbog ovog zlo“.

Starleta Kim Kardašijan također nije propustila komentarisala smrt britanske muzičarke na svom twitter profilu: „Upravo sam čula vest da je Ejmi Vajnhaus umrla. Koji istinski talent. Molim se za to da je na boljem mestu i u miru“. Rasel Simons napisao je kako je veoma tužan zbog Ejmine smrti: „Bila je izvanredan talent i ostavila nas je s velikim darovima u svojoj karijeri. Šaljem iskrene izraze saučešća njenoj porodici, prijateljima a i obožavateljima“. Tugu je iskazao i frontmen grupe Smašing Pampkins, Bili Korgan: „Žao mi zbog toga što sam čuo o Ejmi Vajnhaus. Žalim svaki put kad neko od naših umre. Tragedija, nema sumnje. Zaista sam tužan“.

Povezana vest:  Helm, Uzemljenje i Regulator u revijalnom delu polufinala BDFL 2014

S druge strane, reperka Niki Minaž mislila je da je sve laž. „Molim vas, recite mi da Ejmi Vajnhaus nije umrla. Da li je ovo neka bolesna šala?“, napisala je na svom twitter profilu. „Upravo sam saznao. Osećam bol. Osećam bes. Odmaraj prekrasna devojko, odmaraj. Slobodna si“, napisao je Riki Martin. Brajan Adams tvrdi je da će Ejmi svima zauvijek nedostajati, dok je poznati CNN-ov novinar, Anderson Kuper objavio na profilu da je svet ostao bez velikog talenta.

Povezana vest:  Festival "Belgrade Calling" od 27. do 29. Juna, dolaze Ozi Ozborn, Džesi Džej, Faith No More, Public

„Ne mogu uopšte da dišem sad. Toliko jako plačem, jer sam izgubila jednu od mojih najboljih prijateljica. Voleću te zauvek Ejmi i nikad neću zaboraviti pravu tebe“, tvrdi Keli Ozborn. Žaljenje zbog smrti Ejmi Vajnhaus izrazila je čak i supruga bivšeg britanskog premijera Gordona Brauna, Sara: „Tužna vest o Ejmi Vajnhaus, izuzetan talent, izvanredan glas i tragična smrt. Moje saučešće njenoj porodici“. Boi Boi iz Outkasta stavio je britansku pevačicu uz rame brojnim tragično preminulim muzičarima: „Kurt Kobejn, Dženis Džoplin, Džim Morison, Džimi Hendriks i sada Ejmi Vajnhaus. Svi su umrli s 27. godina. Počivali svi u miru“.

Povezana vest:  The Beatles tribute koncerti u Novom Sadu