amy_winehouse

Uzrok smrti Vajnhaus bice poznat posle toksikoloskih analiza

 

Posle izvršene autopsije danas u Londonu nije utvrđen uzrok smrti britanske pevačice Ejmi Vajnhaus, a na rezultate toksikoloških analiza moraće da se sačeka od dve do četiri nedelje, saopštila je danas policija. Autopsijom „nije utvrđen zvaničan uzrok smrti i sada čekamo rezultate toksikoloških analiza“, saopšteno je iz policije.

Povezana vest:  Sia se vratila sa novim hitom

Britanska pevačica i tekstopisac Ejmi Vajnhaus pronađena je mrtva u subotu popodne u svom stanu u severnom Londonu. Prema prvom nalazu patologa, objavljenom ranije danas, nije otkriveno ništa što bi ukazivalo na sumnjive okolnosti smrti dive soula i džeza, koja se borila sa zavisnošću od droge i alkohola.

Islednica Šeron Daf (Sharon Duff) je pred sudom u Londonu navela da je policija utvrdila da nema sumnjivih okolnosti. Policija je saopštila da se smrt pevačice smatra „nerazjašnjenom“, ali ne i sumnjivom, uz ocenu da su neumesna nagađanja da je Ejmi Vajnhaus umrla od prevelike doze droge.

Povezana vest:  Koncert Roling Stounsa u Parizu 13. juna

Pomoćnica zamenika islednika, Suzan Grinavej rekla je da će istraga o slučaju Vajnhaus biti nastavljena 26. oktobra.

Pevačicini otac, majka i brat posetili su danas njen stan u Kamdenu u severnom Londonu, ispred koga se nalaze brojni buketi cveća, sveće i poruke saučešća obožavalaca Ejmi Vajnhaus.