dino_merlin

Dino Merlin krajem novembra ili pocetkom decembra u Beogradu

 

Poznati sarajevski kantautor Dino Merlin održaće koncert u Beogradu krajem novembra ili početkom decembra, što će biti njegov prvi nastup u Srbiji nakon više od 20 godina, izjavila je danas Tanjugu predstavnica za štampu Merlinovog tima Vesna Anadree Zaimović. Ona je rekla da su u toku aktivne i konkretne pripreme za beogradski koncert i da će Merlin nastupiti u Beogradskoj areni, ali nije mogla da precizira datum.

Povezana vest:  Iglsi nastupili u Njujorku u sklopu turneje Istorija Iglsa

Zaimovićeva je odbacila navode pojedinih medija da su u pitanju tri uzastopna koncerta. U Beogradskoj areni Su rekli da još nije potpisan ugovor sa Merlinovim menadžmentom i da shodno tome za sada nemaju nikakvu informaciju o njegovom koncertu u srpskoj prestonici.

Merlin je još u februaru na konferenciji za novinare u Sarajevu, povodom svog učešća na takmičenju za „Pesmu Evrovizije“, najavio gostovanje u Beogradu. Prvobitni plan da koncert bude na proleće, Merlin je morao da promeni zbog Evrosonga.

Povezana vest:  Lejdi Gaga završila drugi album

Merlin, koji od rata devedestih godina, nije nastupao u Srbiji, ranije je u više navrata izjavio da je vreme da se prošlost zaboravi i da se raduje susretu sa svojim fanovima u Beogradu, kojih je mnogo. Proslavljeni kantautor 2008. je objavio novi, 10. studijski album „Ispočetka“, a u maju ove godine predstavljao je Bosnu i Hercegovinu na Evrosongu sa kompozicijom „Love in Rewind“ i zauzeo visoko šesto mesto.

Povezana vest:  ''Lord of the dance'' večeras u Kombank areni