amy_winehouse_promo_1

Ejmi je kupila drogu u vrednosti od 1.200 funti

Londonski diler Toni Azopardi je uzjavio kako je pevačica Ejmi Vajnhaus noć pri svoje smrti kupila kokain i heroin, čija je vrednost iznosila 1.200 funti.

Azoparadija će policija ponovo ispitati zbog toga što je pevačici pomogao da nabavi narkotike istoga dana kada je umrla. Diler (65), koji kaže da se sprijateljio sa Ejmi preko njenog bivšeg supruga Blejka Fieldera Civila, je izjavio da će dati sve od sebe da pomogne policiji kako bi otkrili šta se dešavalo sa Ejmi u poslednjim satima njenog života.

Povezana vest:  Nucci i Voyage najavili prvi solistički koncert u Beogradu – 6. oktobra

-Želim da njena porodica sazna šta se tačno dogodilo, želim da im pomognem, ali sam zabrinut za svoju sigurnost – rekao je diler, prenosi Mirror.

Azopardi je nešto pre ponoći dočekao Ejmi u jednom pubu, a onda je s njom, pošto je to od njega tražila, otišao da kupi drogu. Otišli su taksijem prema Vest Hampsteadu gde ju je i kupila.

Povezana vest:  Veliko interesovanje za koncert JAMIROQUAI!

Ejmi je pronađena mrtva nekoliko sati posle toga, ali policija nije pronašla drogu u njenom stanu.

Ali, njeni roditelji i dalje tvrde kako je ona umrla usled srčanog udara, te da se dobro oporavljala od alkohola i droge, ali da njeno telo nije moglo podneti tako naglu promenu. Njen otac kaže kako je uveren da je ona večer pre smrti bila u kući i svirala bubnjeve.

Povezana vest:  Madona: Moja deca ne vole moje pesme